Satechi alumínium egérpadok

Elegáns kivitelű, gumi talpakkal rendelkező masszív alumínium egérpad többféle színben a Magic Mouse egerekhez.

Ár: bruttó 6 000 Ft

A Satechi az Apple termékek eleganciájához szervesen illeszkedő, letisztult, funkcionális és erős kiegészítőket kínál, így például egy kellemes méretű egérpadot, amely a Magic Mouse ideális társa lehet. A nemes egyszerűséggel csak Aluminum Mouse Pad névvel illetett termék halovány ezüstszürke, ragyogó arany és sötétebb asztroszürke árnyalatban is elérhető, így a MacBook modellek mellett is jól mutat, ha a beépített Force Touch ujjkövető mellett egy Apple egeret is használni szeretnénk. 

A Satechi Aluminum Mouse Pad lekerekített téglalap alakú megoldás, amely kényelmes méretű, az egérrel jól bejárható, sima felületű egérpad. Rajta kényelmesen mozog az egér, és nincsen jelentősebb hangja, mintha egy fa asztalon vagy egy műanyag egérpadon mozgatnánk az egeret. A termék négy gumitappancs segítségével illeszkedik a felülethez, amelyek biztosítják, hogy ne csúszkáljon ide-oda az asztalon használat közben. 

A gyártó kellően vékonyra alkotta a terméket, így az nem kényelmetlenül vastag, ugyanakkor eléggé merev ahhoz, hogy ne hajoljon el a kezünk alatt. 

A Satechi Aluminum Mouse Pad alapanyaga eloxált alumínium, amely anyagában viseli a színét: a nyers alumínium mellett lehet akár arany vagy asztroszürke is. A termék felülete optimális lehet grafikai munkához, kiadvány szerkesztéshez, mivel kellően nagy méretű. A rövidebb oldala 18,5 centiméter, a hosszabb oldala 24,5 centiméter hosszúságú. 

A Satechi Aluminum Mouse Pad megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől háromféle színben. 

Satechi alumínium egérpad - ezüst színben

Eloxált alumínium egérpad a Magic Mouse egerekhez elcsúszást gátló gumitalpakkal, ezüst színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

4 724,41 Ft + áfa

Bruttó 6 000 Ft

Satechi alumínium egérpad - asztroszürke színben

Eloxált alumínium egérpad a Magic Mouse egerekhez elcsúszást gátló gumitalpakkal, asztroszürke színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

4 724,41 Ft + áfa

Bruttó 6 000 Ft

Satechi alumínium egérpad - rozéarany színben

Eloxált alumínium egérpad a Magic Mouse egerekhez elcsúszást gátló gumitalpakkal, rozéarany színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

4 724,41 Ft + áfa

Bruttó 6 000 Ft