MiniBatt PowerPad - egérpad beépített Qi töltővel

Bőr érzetű, poliuretán bevonatú, fekete színű egérpad, amelynek jobb oldala 5 Wattos teljesítményű Qi töltőt tartalmaz a pihenő iPhone készülékek kényelmes és erőfeszítés nélküli utántöltésére.

Ár: bruttó 8 990 Ft


MiniBatt PowerPad - egérpad beépített Qi töltővel


Munka vagy éppen webböngészés közben az iPhone készülékünket egyszerűen lehelyezzük a kezünk ügyébe. Mi sem praktikusabb, mintha az ilyenkor töltődik is, hogy ismételt használatkor máris magasabb telítettségi állapoton legyen az akkumulátora? 

A MiniBatt PowerPad erre a területre kínál praktikus megoldást: a termék alapvetően egy klasszikus egérpad, amely kellemes tapintású, bőr hatású poliuretán, ám a hátoldalán egy mikró-USB kapu található, a jobb oldalán pedig egy töltésre utaló jelzés. Ez a beépített Qi töltő bármilyen USB táp forrásról képes ellátni a ráhelyezett eszközt, legyen az iPhone 8 vagy újabb telefon, vezeték nélküli töltőtokos AirPods, AirPods Pro vagy akár az AIINO Myriad egere. Ezeket kíméletes 5 Watt töltéssel látja el, tolerálva akár a tok vastagságát is 4 és 8 milliméter között. 

A megoldás hasznos, hiszen ha munkahelyünkön vagy otthoni irodánkban éppen elhagyjuk a gépet, de a telefont amúgy az asztalon hagynánk, akkor közben tudjuk tölteni. Másrészt pedig ha munka közben használjuk az egeret, akkor a telefon nincsen további merülésre kárhoztatva, és a töltőkábelezéssel sem kell vesződnünk, hiszen egérpadunk megoldja a töltést, amíg a telefon pihen. Felmerülhet a kérdés, hogy mennyire praktikus, hogy a kezünk mellett van a telefonunk, de alapvetően az ember alkalmazkodik az egérpad lehetőségeihez, és az első órában való egy-két meglökést követően viszonylag jól meg lehet szokni, hogy a telefon ott van az egérpad jobb oldalán, és nem lökdössük le folyamatosan a töltő részről.


MiniBatt PowerPad - egérpad beépített Qi töltővel


A MiniBatt PowerPad a töltés mellett persze első körben egérpad: a Magic Mouse kiválóan navigál rajta, tapintása kellemes, előnye pedig, hogy nem kopik az Apple egerének alján lévő műanyag réteg olyan intenzív mértékben, mint mondjuk fa asztalon használva. A bőr érzetű anyagon jól mozog az egér, és abszolút kényelmes használatot kínál akár asztali géphez, akár mobil géphez csatlakoztatva használjuk. 

A terméknek csak a körrel jelölt része tölt, és az is rendelkezik többféle védelmi megoldással, ha idegen eszközt helyezünk rá, vagy ha az egérrel véletlenül arra kalandozunk. Természetesen a Qi töltéshez szükséges, hogy a szabványnak megfelelő eszközök találkozzanak egymással, így egy rajta felejtett Magic Mouse nem fog felforrósodni, hiszen nem indul meg a töltése. Az AIINO Myriad egér esetén azonban roppant hasznos képesség, hogy amikor épp nem használjuk az egeret, akkor a töltő részen pihentetve az akkumulátor újratöltéséről is gondoskodhatunk.

MiniBatt PowerPad - egérpad beépített Qi töltővel

A MiniBatt PowerPad fekete színben érhető el. Csomagja a kábelt tartalmazza, amelyet tápellátással kell kiegészítenünk akár a számítógépről, akár valamilyen falitöltő megoldásról.