Elago USB-A LED lámpa

Praktikus rugalmas kialakítású, állítható fényerejű LED fényforrás USB-A csatlakozással és áramellátással.

Ár: bruttó 6 990 Ft


Elago USB-A LED lámpa

Számos élethelyzetben lehet praktikus az Elago ötletes megoldása: egy nagy fényerejű LED lámpa, amely USB kapuról kapja a tápellátását. Ugyan napjaink számítógépein már USB-C kapu található, és átalakítót kell használnunk a termék működtetéséhez, az Elago azért választotta az USB-A kapcsolatot, hogy külső akkumulátorok széles körével is kompatibilis legyen a lámpa. 

Elago USB-A LED lámpa

Az Elago USB LED lámpa rendkívül könnyű kivitelű, hajlítható kialakítású megoldás. Alapvető célja, hogy nagy fényt tudjon csinálni a számítógépünk környezetében, de természetesen külső akkumulátorral gyakorlatilag bárhol tud világítani, ahol fényre van szükség. Előnyös lehet, ha kézzel kell írnunk valamit a Mac közelében, de nem szeretnénk nagyobb lámpafényt előidézni, de hasznos plusz fényt biztosít például egy üvegfólia felrakásához vagy egy kisebb méretű eszközben való elemcseréhez.

A hajlítható nyakú termék 365 milliméter hosszúságú, és teljesen rugalmasan állítható az iránya az igényeink szerint. A világító része 145,5 milliméter hosszúságú keretben 115,8 milliméter. A LED-sor végén található egy gomb, amely egyszer megnyomva a maximális fényerővel, 570 lumennel világít. Másodszor megnyomva ez 270 lumenre csökken. A harmadik érintés kikapcsolja a lámpát. A világító rész a biztonságos szállítás érdekében lehúzható - egy minijackra emlékeztető csatlakozó tartja. Az USB-A csatlakozó L alakban fordul be, amelyből merőlegesen indul ki a lámpa rugalmas nyaka. A kisebb méretű USB-C adapterek, mint az AudioQuest USB-A - USB-C adapter képesek gond nélkül megtartani a lámpa könnyed testét, de természetesen a legstabilabb egy USB-A csatlakozóba illesztve lehet a termék.