AIINO Myriad vezeték nélküli egér

Kétgombos vezeték nélküli egér a Mac gépekhez alkotva fémből készült görgővel, Qi vezeték nélküli töltéssel és előoldali USB-C csatlakozóval a vezetékes töltés céljából.

Ár: bruttó 14 990 Ft


Az AIINO Myriad egy olyan funkciót mutat be elsőként a Mac és iPad felhasználók számára, amelyet előtte még senki sem: vezeték nélküli töltővel üzemelő egere valóban örökké használható, ha passzív időszakokban töltőre helyezzük, vagy éppen csatlakoztatjuk az elején lévő USB-C kapun keresztül egy áramforrásra. 

A vezeték nélküli egerek Qi töltése annyira kézenfekvő dolog, hogy kicsit érthetetlen is, miért nem aknázta ki azt például az Apple. Az AIINO mérnökei azonban megoldották, hogy elhelyezzék a Qi-töltéshez szükséges tekercset a készülékben, ráadásul az USB-C csatlakozót is az egér elejére rakták, hogy legkritikusabb helyzetben akár vezetékes használati módra is lehetőségünk nyíljon. 

Az AIINO Myriad egy klasszikus Bluetooth egér, amelyet a Mac-hez a nem Apple egerek szokott módján, a System Preferences / Rendszerbeállítások program Bluetooth panelén tudunk párosítani: az egér alján található a bekapcsoló gomb, amely hatására az egér pirosan felvillan alul, mellette pedig egy kerek gomb segít kezdeményezni a párosítást. Az iPadOS rendszeren a Settings / Beállítások program General / Általános pontjának Trackpad & Mouse / Trackpad és egér felületén van lehetőségünk erre a műveletre. Az AIINO Myriad egér általában erősen lemerült állapotban van a dobozában, így az első alkalommal célszerű a mellékelt USB-C kábellel feltölteni. Töltés közben kék színnel világít a tetején lévő fény, feltöltött állapotban pedig ez zöldre vált. 

Az egér használata meglepően kellemes még az Apple egerekkel kényeztetett kezek számára is. A rendkívül finom, puha kattintás könnyedén megkedvelhető, a fém görgető pedig kézre áll, kényelmes és hatékony. A Magic Mouse-hoz képest az egér érzékenysége talán valamivel nagyobb: a követési sebességet három vonallal visszább kell venni azonos használati élményhez. Meglepő módon az AIINO Myriad olyan felületen is működik és érzékel, amely a Magic Mouse számára már kihívást jelent: az iJoe.hu fényes fehér bútorain az Apple egereit csak egérpaddal lehet használni, míg az AIINO Myriad ezzel a felülettel is megbirkózik.

Az AIINO nem részletezi a termék akkumulátor idejét, de mivel vezeték nélküli töltőn tudjuk pihentetni, illetve USB-C kábellel csatlakoztatva is tudjuk használni és gyorstölteni, a lemerüléssel ténylegesen nem valószínű, hogy találkozunk. A használati élmények során az tapasztalható, hogy az akkumulátor valamivel gyorsabban merül, mint a Magic Mouse esetén, amely aktív használat mellett is kibír 2-3 hetet. 

Az AIINO Myriad formavilágát tekintve nem csak kényelmes, de kellően dekoratív egér is, amely nem okoz csalódást egy Apple termékekkel teli ökoszisztémában sem. Kényelmes használata, kézre álló kivitele, határozott görgője, vezeték nélküli és USB-C töltése révén pedig kedvelhető kiegészítője lehet az íróasztalunknak vagy a táskánknak is. 

Az egér héja középen be van vágva, hogy az egyik oldalát másodlagos kattintásnak tudjuk beállítani: ez a társadalom nagyobb része esetén a jobb gomb. A System Preferences / Rendszerbeállítások program Mouse / Egér panelén tudjuk ezt finomhangolni - a balkezesek természetesen a bal oldalt állíthatják be másodlagos kattintásnak. 

AIINO Myriad vezeték nélküli egér

Kétgombos vezeték nélküli egér a Mac gépekhez alkotva fémből készült görgővel, Qi vezeték nélküli töltéssel és előoldali USB-C csatlakozóval a vezetékes töltés céljából.
Termék részletei
Nincsen készleten, de rendelhető
Mennyiség:

11 803,15 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft