Lead Trend Cable Holder

Ragasztható kábelrögzítő csatorna négy vékony Apple kábel megtartására.

Ár: bruttó 1 990 Ft

Ki ne szembesült volna már az asztalon tekergő kábelrengeteg problémakörével? A marketing képeken általában kábelmentes felületet látunk, ám a gyakorlat ettől eltérő - egy gyors külső meghajtót, a fotózásra használt iOS eszközünket vagy éppen külső akkumulátorunkat szükséges kábellel csatlakoztatni, és ezek a kábelek általában nem tökéletesen párhuzamosan futnak egymás mellett, fegyelmezett megjelenést kölcsönözve, hanem spontán összegabalyodnak, erre-arra kalandoznak az asztalon. 

A Lead Trend Cable Holder megoldása e célra kínál egy elegáns és okos megoldást: az asztal tetejére vagy alulról felvezetett kábelek esetén akár az oldallapjára ragaszthatunk egy szilikon tartó egységet, amely képes arra, hogy az észrevétlenül elvezetett kábeleket megfogja, a fejüket ne engedje lecsúszni, és amikor szükség van a kábelre, akkor a tartón keresztül rugalmasan előre tudjuk húzni. 

Így elegánsan foghatjuk meg az asztal alatt elhelyezett Thunderbolt 3 tárhely rendszer vagy OWC Thunderbolt 3 Dock kábelét, az iMac-ből kivezetett Lightning kábel fejét, a MacBook Pro mellé használt USB-C Gigabit Ethernet Adaptert vagy bármely más kábelt. 

A Lead Trend kettes kiszerelésben kínálja a termékeket: az egyik változatban világosszürke és sötétszürke színű kábeltartó van, míg a másikban világosszürke és zöld színű megoldás érhető el. 

A rögzítő megoldás felhelyezése a 3M nyom nélkül eltávolítható, tartós kétoldalú ragasztójával történik, amelyhez a kábelrögzítőt hozzányomjuk. Az eltávolítás során lassú mozdulattal kell előbb a rögzítőt levenni, majd a ragasztócsíkot finoman lehúzni a felületről. 

Technikai paraméterek

Tömeg: 55 gramm
Méret: 98 x 24 x 17 milliméter
Alapanyag: szilikon és poliészter szivacs
Rögzítő: négy darab kábelhez

A Lead Trend Cable Holder terméke megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Termék részletei
Nincsen készleten, de rendelhető
Mennyiség:

Ft + áfa

Bruttó Ft