Twelve South CableSnap kábel rendszerező

Három darab, patenttel ellátott bőrpánt a kábeleink rendezett szállítására elegáns színekben.

Ár: bruttó 5 000 Ft

A Twelve South CableSnap terméke arra a gyakorlati igényre ad elegáns és stílusos választ, hogy kábeleink olykor önálló életet kezdenek élni a táskánkban elhelyezve. Mi sem praktikusabb, mint egy strapabíró, jól átgondolt pánt, ami összefogja a kábeleket, elkerülve a csombékok kialakulását és a kibogozással töltött időveszteséget. 

A Twelve South többféle bőr kiegészítőt is kínál az Apple termékekhez, amelynek gyártási többletét nem dobják el, hanem ésszerűen beforgatva önálló termékké alakítják. A kerek szélűre vágott CableSnap megoldás három pántot tartalmaz, amelyek közül kettő kisebb méretű, egy pedig nagyobb. 

Kábelek szállítására szinte mindenkinek szüksége van: legyen az Lightning USB-C adatkábel a MacBook Pro és az iPhone közé, vagy éppen az Apple Watch mágneses töltője, esetleg a Mac saját USB-C töltőkábele, ezeknek a termékeknek az elhelyezése a táskánkban mindig kihívásokat jelent, hiszen bármennyire szépen tekerjük fel őket, szinte biztos, hogy nem ugyanabban az állapotban lesznek a szállítás után, ráadásul az egymás mellé rakott kábelek olyan csomókat alkotnak, amelyeket csak hosszas tanulás után tudnánk megismételni, de a kábeleinknek spontán sikerül. 

A Twelve South CableSnap ennek a problémakörnek vet véget úgy, hogy a kábel egyik végét belefűzve folyamatosan rajta van a kábelen, és a segítségével feltekerhetjük, majd patenttel rögzíthetjük a feltekert állapotban a kábelt. A megoldás akár olyan termékekhez is használható, mint az EarPods vagy az Apple In-Ear Headphones, amelyek vékonyka kábele nem csak tekereg, de beakadva akár sérülhet is. Ilyen módon fegyelmezetten szállíthatjuk a táskánkban, és sérülésmentesen vehetjük elő, amikor hallgatni kívánjuk. 

A Twelve South természetesen kézműves kivitelben állítja elő a CableSnap terméket: a manufakturális körülmények között megalkotott produktumba a cég logózott patentjét préselik. A patent stabilan tartja a merevebb kábeleket is, kiválóan látva el a funkcióját hosszabb távú használat mellett is. 

A Twelve South CableSnap használata nem csak a kívülről szemlélve kóros szervezési mániával küzdő szűz csillagjegyű felhasználók számára remek lehetőség, hanem ajánlott mindenki számára, aki szeretné biztonságosan és könnyen hozzáférhető módon tárolni és szállítani az Apple kábeleit. 

Részletes technikai paraméterek

Nagyobb változat hossza: 15,7 centiméter
Nagyobb változat szélessége: 4,2 centiméter
Tömege: 7 gramm
Kisebb változat hossza: 8,7 centiméter
Kisebb változat szélessége: 2,6 centiméter
Tömege: 2,8 gramm
Vastagság: 0,2 centiméter

A gyártó a Relaxed Leather tokoknál megszeretett páratlan szépségű bőr színeket alkalmazta: a kellemes sötétbarna konyak szín barátságos hangulatú, a sötét vöröses likőrbor árnyalat szolidan feltűnő, míg a fekete színű általános. 

Twelve South CableSnap - likőrbor

Három darabból álló, likőrbor színű patentos bőrcsat kábelek összecsévélésére a biztonságos és elegáns szállítás érdekében.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 937,01 Ft + áfa

Bruttó 5 000 Ft