Toslink hosszabbító toldás

Két darab Toslink végű kábel összekapcsolására szolgáló hosszabbító adapter, amely veszteség nélkül engedi tovább az optikai jelet.

Ár: bruttó 600 Ft

Az optikai kábelek gyakorlatilag bármilyen hosszúak lehetnek, tehát elvi akadálya nincsen annak, hogy például egy átalakítás vagy építés alatt álló ingatlanba kellő hosszúságú kábelt húzzunk be. A hosszú kábelek ára persze jóval magasabb, mint a rövid kábeleké, és előfordulhat, hogy a mobil gépünkkel a kiépítéstől távol eső helyről szeretnénk digitálisan hangot küldeni az erősítőre. 

Erre a célra lehet praktikus a Toslink hosszabbító toldás, amely kizárólag arra a célra szolgál, hogy összekapcsoljunk két rövidebb digitális hang kábelt. A toldás Toslink bemenettel rendelkezik, így egyszerűen a Toslink fejeket kell bele csatlakoztatni, és így két 1,8 méteres kábelből tudunk egy 3,6 méteres kábelt alkotni anélkül, hogy szükségünk lenne egy tényleges hosszú kábelre. Köszönhetően az optikai jelátvitelnek, érdemi veszteség nem mutatható ki a hosszabbítás révén, vagyis a hangminőségre fokozottan fogékony felhasználók számára is kielégítő megoldást nyújt a termék. 

A Toslink hosszabbító toldás egy apró kiegészítő, amely egy-egy Toslink fejet fogad, és küldi tovább konvertálás nélkül a jelet. 

Toslink toldó adapter

Két darab Toslink végű kábel összekapcsolására szolgáló hosszabbító adapter, amely veszteség nélkül engedi tovább az optikai jelet.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

472,44 Ft + áfa

Bruttó 600 Ft