Moshi USB - mikró-USB adatkábel

Fekete színű, 3 méter hosszúságú, töltésre és adatátvitelre egyaránt alkalmas kábel a Moshi cégtől univerzális mikró-USB eszközökhöz.

Ár: bruttó 5 000 Ft

A mikró-USB a maga kicsiny kivitelével és az Európai Unió által kívánatosnak tartott szabványosításával számtalan kiegészítőn jelent meg, és vált az egyik legelterjedtebb periféria csatlakozó és töltő csatlakozójává. A Moshi erre az igényre reagálva alkotott egy, a szokványos 1 méteres kábelek háromszorosát kínáló kábelt, amellyel kényelmesen tölthető több olyan kiegészítő, amelyet esetleg a töltés közben használni kívánunk. 

A mikró-USB csatlakozó rendelkezik azokkal az előnyökkel, amelyekkel az USB 2.0, ám sokkal kisebb méretben kínálja azt az adatátviteli lehetőséget és tápellátást. Elmondhatjuk, hogy az USB-C szabvány megjelenése előtt talán a legpraktikusabb USB megjelenés volt a mikró-USB. Ezt felismerve vált szabvánnyá, és kezdte el alkalmazni a legtöbb digitális fényképezőgép, akciókamera, navigációs rendszer, több külső merevlemez, és például olyan termékek, mint a FiiO cég nagy felbontású lejátszói.

Az eszközökhöz többnyire elegendő a gyárilag biztosított 20-50 centiméteres töltőkábel, ám előfordul, hogy valamilyen okból távolabb van a táp forrás. Erre a célra praktikus a Moshi 3 méteres mikró-USB kábele, amely fekete színben készül, és a gyári kábeleire jellemző módon alumínium bevonatú a két kábelfeje, ezáltal tartósabb és interferencia mentes kivitelt kínálva. 

A Moshi kábeleinek alapvető képessége, hogy kábelkötegelővel is fel vannak szerelve, hogy könnyedén lehessen őket szállítani és tárolni, a kibontás után is kulturáltan jelenjenek meg. E célra az úgynevezett HandyStrap tépőzáras kötegelő van elhelyezve a kábelen. 

Moshi USB - mikró-USB adatkábel

Fekete színű, 3 méter hosszúságú, töltésre és adatátvitelre egyaránt alkalmas kábel a Moshi cégtől univerzális mikró-USB eszközökhöz.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

3 937,01 Ft + áfa

Bruttó 5 000 Ft