Moshi USB-C USB-A adatkábel

Elegáns, fém végű csatlakozókkal ellátott, USB-C és USB-A végződésű adat- ás töltőkábel 5 Gb/s átviteli sebességgel és 3 Amper áramerősség támogatásával.

Ár: bruttó 6 990 Ft

A Moshi kábeleinek megszokott minőségében készült el a cég USB-C USB-A adatkábele, amely révén normál nagy méretű USB kapuval szerelt eszközt tudunk az USB-C kapuval szerelt Mac-hez kapcsolni, illetve a korábbi, USB-A kapuval rendelkező gépre USB-C egységet illeszteni - így például a Moshi IonSlim 5K akkumulátorát is tudjuk tölteni ennek a kábelnek a segítségével. 

A Moshi USB-C USB-A kábele arra is alkalmas, hogy valamilyen nagy teljesítményű USB forrásból, külső akkumulátorról a MacBook modelleket valamilyen töltéssel lássuk el, akár életmentő pár százalékkel. 

A Moshi kábele az USB 3.1 (1. generáció) specifikációinak megfelelően készült, azaz 5 Gb/s átviteli sebességet kínál és 3 Amper áramerősséget képes biztosítani. 

A kábel mindkét vége megerősített alumínium bevonatú, amely révén tartósabbak, illetve az interferenciára is kevésbé fogékonyak. 

A Moshi kábelek jellegzetes eleme az úgynevezett HandyStrap nevű kábel kötegelő megoldás, amely révén könnyebben tudjuk szállítani a kábelt, hiszen egy tépőzáras rögzítő megoldással össze tudjuk fogni a feltekert egységet. 

Moshi USB-C USB-A kábel (1m)

Titán színű, strapabíró kivitelű, USB 3.0 sebességű adat- és töltőkábel a Moshi cégtől USB-A és USB-C végekkel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft