Moshi USB-C duál USB-A Adapter

Az USB-C és Thunderbolt 3 kapuval szerelt Mac gépek számára biztosít kettő darab USB-A (3.0) kaput a kicsiny átalakító.

Ár: bruttó 6 990 Ft

Moshi USB-C USB-A Adapter igényes kivitele és rendkívül kedvező ára jóvoltából a piac egyik legnépszerűbb adapter megoldásává vált igen hamar. Mi lehet jobb egy USB-A kapunál? Kettő darab USB-A kapu! A Moshi USB-C Dual-USB-A Adapter kicsiny helyre sűrít két darab USB-A kaput, így egyszerűbb perifériákat, USB-kulcsokat is lehetőségünk van egyidejűleg a géphez kapcsolni úgy, hogy csak egyetlen USB-C kaput kell lefoglalnunk a gépen. 

A Moshi USB-C Dual-USB-A Adapter elegánsan simul bármely MacBook vagy MacBook Pro oldalába. A Moshi úgy alkotta meg a terméket, hogy annak széle és a gép között legyen annyi hely, amennyi egy Moshi iGlaze műanyagtok viselése mellett a Mac-en szükséges - vagyis nem kell választanunk, hogy a Moshi adapterét vagy a Moshi tokját használjuk a MacBook Promodellen. 

A Moshi USB-C Dual-USB-A Adapter kettő darab USB 3.1 szabványú, 5 Gb/s sebességű portot biztosít, amely révén standard USB eszközöket csatlakoztathatunk, mint merevlemezek, nyomtatók, szkennerek, billentyűzetekegerek stb. 

A Moshi eloxált alumínium burkolattal látta el az adapter külsejét, amely jól illeszkedik a MacBook Pro modellek asztroszürke színéhez, illetve az elektromágneses interferencia ellen is jól védelmet. 

A rendkívül kis kivitel okán a termék praktikus kiegészítő a mobil felhasználók számára is. 
Tömege mindössze 18 gramm. Kiterjedése 4,7 x 3,1 x 1,1 centiméter. 

A Moshi USB-C Dual-USB-A Adapter nem kompatibilis a standardnál nagyobb feszültséget igénylő Apple USB SuperDrive termékkel. 


Moshi USB-C duál USB-A Adapter

Az USB-C és Thunderbolt 3 kapukkal szerelt Mac gépek számára biztosít a legkisebb helyre sűrítve két darab USB-A (3.0) csatlakozót ez az ötletes átalakító a Moshitól.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft