Moshi USB-C 3,5 mm Minijack Adapter

Ezüstszürke színű, USB-C kapura illeszkedő, Mac és iPad Pro modellekre is csatlakoztatható analóg minijack átalakító.

Ár: bruttó 6 990 Ft

A Moshi az USB-C kapuval szerelt iPad Pro termékekhez alkotta meg igényes kivitelű digitális-analóg átalakítóját (DAC), ám az kiválóan alkalmazható bármely USB-C (vagy USB-C formátumú Thunderbolt 3) kapuval szerelt Mac gépen is. Áttörést jelent mindazok számára is, akik egeret használnak a MacBook Pro vagy MacBook Air mellé, és zavarja őket a jobb oldalra költöztetett minijack csatlakozó. 

A Moshi USB-C Digital Audio Adapter egység kiváló minőségben, akár 192 kiloherzes nagy felbontású, 24 bites részletességű jelet képes kiküldeni a Mac irányából, amennyiben megfelelő a forrás, ezáltal csúcs minőségben juttatja ki az digitális jelent a Mac irányából, és alakítja át G osztályú erősítője segítségével robusztus és magával ragadó erejű hangélménnyé. 

A megoldás akkor is remek, ha nagy impedanciájú fejhallgatót használunk a Mac mellé zenehallgatásra, és szeretnénk kiaknázni a termék tudását. A Moshi egyes nagy felbontású internet alapú zenesugárzó szolgáltatásokhoz, például a Tidal nevű megoldáshoz is ajánlja a terméket, mint minőségben passzoló kiegészítő.

A Moshi USB-C Digital Audio Adapter analóg vége szabványos 3,5 milliméteres minijack kimenet, amely átengedi a vezérlési jeleket, vagyis akár léptethetjük is a zenét a fejhallgatóról, ha van ilyen képessége, továbbá a mikrofon hangját is bejuttathatjuk a terméken keresztül a Mac irányába. 

A Moshi USB-C Digital Audio Adapter megoldása kiváló kiegészítő a jó minőségű analóg fejhallgatókhoz erősítőként és digitális-analóg átalakítóként, valamint praktikus megoldás, ha az egér használatát zavarja, hogy a Mac jobb oldalán található a minijack csatlakozó. 

A Moshi a már megszokott módon eloxált alumínium burkolattal teszi ellenállóvá a csatlakozó végeket, és a hajlatoknál megerősíti a vékony fehér kábelt. 

Technikai paraméterek

Csatlakozók: USB-C apa, 3,5 milliméteres analóg minijack anya
Képességek: 24-bit/192 kHz jelátvitel; vezérlési jelátvitel
Tömeg: 7 gramm
Típusszám: 99MO084241

Moshi USB-C 3,5 mm Minijack Adapter

Ezüstszürke színű, USB-C kapura illeszkedő, Mac és iPad Pro modellekre is csatlakoztatható analóg minijack átalakító.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft