Moshi Minijack RCA kábel

Fehér színű, kellemes anyagú, tartós kivitelű, 1,8 méter hosszúságú kábel minijack kimenetről érkező analóg sztereó hang RCA csatornákra való továbbítására.

Ár: bruttó 5 000 Ft

A Moshi igényes kivitelű kábel családjának egyik tagja arra a hagyományosan közönséges feladatra ad művészi kivitelű választ, hogy a Mac vagy egy zenelejátszó egység irányából az erősítő vagy aktív hangfal felé két RCA csatornán át juttassuk ki a hangot. 

A Moshi 3,5 mm RCA sztereó kábel a klasszikus és elterjedt minijack kimenetre épít, amely szinte az összes Mac gépen jelent volt az elmúlt évtizedekben, illetve minden iPod modell, az összes iPad, és a legtöbb iPhone is rendelkezik vele. A minijack emellett külső gyártók, például a FiiO lejátszóin is jelen lévő csatlakozó megoldás. A Moshi a minijack csatlakozót igen szűk, kis méretű kivitelűre alkotta annak érdekében, hogy a tokok felhasználói se legyenek akadályoztatva a használatában. 

Több erősítő és hangszóró fogadja két különálló csatornán keresztül a hangot, rajtuk a jellegzetes piros és fehér színű RCA bemenet található, amelyen külön kábel viszi a bal és a jobb csatornát. Ezekkel az eszközökkel az Apple termékeit tipikusan minijack-RCA átalakítóval tudjuk összekötni, amelyre a Moshi megoldása kiváló és elegáns kivitel. A bal és jobb csatornák közötti közötti különbségtételt a klasszikus színkódolással oldotta meg a Moshi: az egyik csatorna piros színű, a másik pedig fehér. 

Hogy a kapcsolatok a lehető legjobb minőségű legyen, a kábel mindkét végén 24 karátos aranyozott csatlakozók találhatóak. Az arany az egyik legtökéletesebb vezető. Természetesen a magas ára miatt csak bevonják vele a csatlakozókat, nem pedig abból gyártják. 

A Moshi vékony kivitelű kábelének könnyed szállítását a tépőzáras kábelkötegelő megoldás biztosítja, amely minden Moshi kábelnek részét képezi. 

Részletes technikai paraméterek

Hosszúság: 1,8 méter
Tömeg: 44 gramm
Csatlakozók: 3,5 mm minijack, RCA
Típusszám: 99MO023114
Gyártói megnevezés: 3.5mm to RCA Stereo Cable

A Moshi 3,5 mm minijack RCA sztereó átalakítója megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Moshi Minijack RCA kábel

Fehér színű, kellemes anyagú, tartós kivitelű, 1,8 méter hosszúságú kábel minijack kimenetről érkező analóg sztereó hang RCA csatornákra való továbbítására.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 937,01 Ft + áfa

Bruttó 5 000 Ft