Apple 30-tűs kompozit audió-videó kábel

A régebbi, 30-tűs dokk konnektorral rendelkező iPhone és iPad készülékek analóg hang- és videó kimenetét biztosító Apple kábel.

Ár: bruttó 6 990 Ft

Az Apple kompozit videó kábele kapcsolatot teremt a médiahordozónk és régebbi televíziónk vagy kivetítőnk között, de hang kimenete kiváló minősége révén közkedvelt megoldás erősítővel való audió kapcsolatra is. 

Az Apple kompozit audió-videó kábele segítségével az iPod touch (1.-4. generáció), iPod classic, iPhone (3G, 3GS, 4, 4S) és iPad (1., 2., 3. generáció) készülékről lehetőségünk van mozgóképet és állóképet, valamint a hozzájuk tartozó hangot kiküldeni analóg céleszközre, amely kompozit bemenettel rendelkezik - ez előfordul régebbi televíziókon, de gyakori napjaink kivetítőin is a VGA csatlakozó társaságában. Az iPod nano (3.-6. generáció) eszközökről lehetőségünk van állóképek bemutatóját kiküldeni ezen céleszközökre. (Egyes régebbi modelleknél a felhasználási terület változhat.) 

Az Apple kompozit audió-videó kábele az eszközök dokk konnektor csatlakozóján át küldi ki a jelet, amely így konvertálás és veszteség nélkül tudja elhagyni az eszközt, egyenletes jelszinttel. Ennek köszönhetően a jel kitűnő minőségű. A kábel része egy USB csatlakozó is, amelyet szokásos falitöltőhöz, vagy bármely Mac-hez vagy PC-hez csatlakoztatunk töltési céllal. (A Mac-hez vagy PC-hez csatlakoztatás után az iTunes programból ki kell vetni az iPod, iPhone, iPad eszközt, hogy azt használni tudjuk, a kapcsolat ugyanakkor a töltéshez fennmaradhat.)

Fontos tudni, hogy a kompozit kábel nem tükrözi az eszközök képét, mint például az Apple Digital AV Adapter, hanem kizárólag az adott alkalmazások kimenő jelét továbbítja. Így nem fogjuk a kivetítőn vagy a televízión az iPod touch kijelzőjét látni, csupán a Videos / Videók vagy Photos / Fényképek alkalmazásokból kiküldött mozgóképet vagy állóképes diabemutatót. A kábel beszerzése előtt ezt a tulajdonságot célszerű mérlegelni, illetve tanulmányozni, hogy az általunk megjeleníteni kívánt szoftver támogatja-e a kompozit kábelen való tartalom megjelenítést. 

Az Apple kompozit audió-videó kábel az Apple kábelektől megszokott módon kiváló minőségű, és nem ritkán kedvelt választása igényes zenehallgató felhasználóknak is: a dokk konnektorok kiküldött, konvertálás mentes hang az iPod classic eszközről kiváló minőségben tud megszólalni a kábelen átjuttatva egy minőségi erősítőn keresztül. 

Megjegyzés: A termék korábbi, fekete dobozos verziója töltőt is tartalmazott. Árának csökkenésével párhuzamban a töltő kimaradt a csomagból, így már kizárólag a kábelt tartalmazza. Amennyiben töltőre is szükség van, azt az iPadhez, iPod és iPhone modellekhez külön kell beszerezni, vagy egyes modellek esetén a gyári egységet kell használni. 

Apple 12 Wattos töltő…

Típusszám: MC748ZM/A

Kompatbilis: iPhone (1. generáció), iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 1. generáció, iPad 2, iPad (3. generáció); iPod video (5. generáció), iPod classic, iPod nano (3., 4., 5., 6. generáció), iPod touch (1., 2., 3., 4. generáció)

Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

Ft + áfa

Bruttó Ft