Apple 30-tűs dokk konnektor USB adatkábel

Az Apple hófehér színű adatkábele 1 méter hosszúságban a régebbi iPad, iPhone és iPod modellek USB csatlakoztatására.

Ár: bruttó 6 500 Ft

Az Apple 2003 és 2012 között megjelent mobil eszközein, először az iPod modelleken, majd az iPhone és iPad készülékeken az elterjedt USB kapcsolatra alkalmas 30-tűs dokk konnektor csatlakozóját alkalmazta. Ezen kapcsolat megteremtésére az eszközök mellé az úgynevezett Apple 30-tűs USB adatkábelt csomagolta. 

Az Apple 30-tűs USB adatkábel az említett időszakban megjelent Apple mobil készülékek és a Mac, PC vagy standard USB kapcsolattal rendelkező falitöltő irányába biztosít összeköttetést. A kábel egyszerre képes adatkapcsolatot biztosítani az USB 2.0 sebesség tartományban, miközben tölti is az eszközöket: a töltés teljesítménye attól függ, milyen töltőt alkalmazunk. Az iPod modellekhez és az iPhone készülékekhez az Apple 5 Wattos falitöltőt kínálja, míg bármely mobil eszköz, így az iPad modellek töltésére is alkalmas az Apple 12 Wattos falitöltő
Apple 5 Wattos falitöltő…

Apple 12 Wattos falitöltő…

A töltést ezen kívül biztosíthatjuk olyan külső gyártók termékével, mint az allocacoc PowerCube elosztó kocka, vagy a Griffin PowerDock 5férőhelyes USB-s megoldás, illetőleg olyan tartalék akkumulátor megoldások, mint a Xtorm PowerBank termékcsalád. 

Az Apple MA591G/C típusszámú 30-tűs dokk konnektor USB kábelének burkolata megfelel korunk környezetvédelmi előírásainak, így nem tartalmaz polivinilkloridot (PVC). A két feje minimális megerősítést kapott annak érdekében, hogy hosszabb távon lehessen használni, kevésbé legyen érzékeny a megtörésre. 

Az Apple a 30-tűs USB adatkábelét a praktikus egy méteres hosszúságban kínálja, és fehér színben elérhető. 

A tervezésnél az Apple ügyelt arra, hogy a kábel a lehető legkisebb csatlakozó kialakítással rendelkezzen: az USB kábel csatlakoztatásakor csak az általa használt kaput foglalja le, és nem lóg kis látványosan egyik irányba sem. Hasonlóképpen a 30-tűs dokk konnektor csatlakozó is úgy lett megalkotva, hogy a tokban tárolt eszközzel is kapcsolatot tudjon biztosítani.

Kompatibilis

iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s, iPad (1. generáció), iPad 2, iPad (3. generáció), iPod "videó" (5. generáció), iPod classic, iPod nano (1., 2., 3., 4., 5., 6. generáció), iPod touch (1., 2., 3., 4. generáció)

A termékre egy év garancia érvényes. 

Apple 30-tűs dokk konnektor USB kábel Akció

Az Apple hófehér színű adatkábele 1 méter hosszúságban a régebbi iPad, iPhone és iPod modellek USB csatlakoztatására.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 118,11 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

Bruttó 6 500 Ft