Xtorm Power Case iPhone 6s Plus akkus tok

iPhone 6 Plus készülékhez alkotott, beépített akkumulátorral rendelkező, közepesen vastag kialakítású tok, amely közel egyszeri teljes töltést képes kölcsönözni a készülék számára, amikor arra szükség van.

Ár: bruttó 9 990 Ft


A holland A-Solar cég Xtorm márka alatt futó iPhone akkumulátoros tokjai a piacon rendkívül népszerű és keresett terméknek számítanak: az iPhone 5 és 5s modellekhez készült tokok után a gyártó bemutatta az iPhone 6/6s és a nagy méretű iPhone 6/6s Plus készülékekhez alkotott, fekete színű, a lehetőségekhez mérten nem nagyon vastag tokjait. 

A fekete színű polikarbonát tok az iPhone folyamatos tárolására készült, ezért a gyártó formailag úgy alkotta meg, hogy kényelmes, jó fogású legyen, illetve rendkívül könnyű is. Az iPhone 6s és iPhone 6 készülékhez alkotott 3100 milliamperórás akkumulátoros tok két és fél óra alatt feltölti a készülék akkumulátorát. A tok működése felhasználó által szabályozható, vagyis nem kell folyamatosan sütnünk vele az akkumulátort, gombnyomással indíthatjuk el a feltöltést. Ez remek képesség azok számára, akik órákat videóznak a természetben, vagy kerékpározás közben szeretnék navigációra használni az iPhone készüléküket, hiszen a hálózatról való feltöltés lehetősége nélkül a tok jóvoltából mégis lehetőségük van arra, hogy utántöltsék a merülőben lévő akkumulátort. 

Az iPhone 6s Plus és iPhone 6 Plus változat a nagyobb mérete révén nagyobb kapacitású: 4000 milliamperórás. Kiterjedése 15 x 82 x 172 milliméter, tömege 133 gramm. Töltését a mellékelt mikró-USB kábellel tudjuk biztosítani, és természetesen tölthetjük az iPhone gyári 5 Wattos töltőjével, az iPad 12 Wattos töltőjével, vagy bármely elterjedt töltési megoldással, mint az allocacoc PowerCube elosztó kockák, a Satechi 7-portos töltődokk, esetleg egy AIINO PowerBank tartalék akkumulátor, ha utazás közben van szükségünk további tápra. 

Az Xtorm Power Case tokok előnye, hogy már gyárilag is van rajtuk valamennyi töltés, így ha a megvásárláskor van szükségünk tápra, a gyártó előre feltöltött termékkel kedveskedik. 

Mindkét termék Made for iPhone minősítésű, azaz Apple által hitelesített, megbízható és támogatott kiegészítő.

Az Xtorm Power Case iPhone 6s és iPhone 6s Plus tokok megvásárolhatóak az iJoe.hu AAR szaküzlettől.