Twelve South Relaxed Leather iPhone X / XS tokok

Elegáns merevített bőrtok család az iPhone X és iPhone XS készülékhez kártyatartó zsebekkel.

Ár: bruttó 14 990 Ft


Bőr. Nem a legrugalmasabb. Valamennyire karcolódik és viseltessé válik. Mégis kedveljük. 
Kellemes a tapintása, természetes a színe, a használata során mind inkább a sajátunkká válik, ránk jellemzővé alakul át. 

A Twelve South cég nagy hagyományokat mondhat magáénak az iPhone és a bőrtokok világában. Az iPhone 5 modellekhez megjelent SurfacePad milliókat vett rá, hogy a gyönyörű telefonjukra ráragasszanak egy tokot - igaz, nyomtalan ragasztóval, de azért kellett a bizalom -, a Twelve South BookBook tokok az iPhone 4 modellektől kezdődően legendává váltak, és napjainkban is rengetegen imádják a terméket akár az iPhone, akár a Mac, akár az iPad modellek mellé. 

Az iPhone X modellekhez az amerikai gyártó az iPhone 8 modelleknél bevált és népszerű termékeit mutatta be váratlanul látványos, szép árnyalatokban. A BookBook legenda mellé új termékeket is bemutatott, így az elképesztően elegáns Twelve South Relaxed Leather hátlapokat, amelyek jól átgondolt színekben, finoman koptatott megjelenéssel, külső kártyatartó zsebekkel ellátott kivitelben elérhetőek. 

A Twelve South Relaxed Leather a klasszikus hátlap funkciókat biztosítja: védi a készülék hátát és oldalát, illetve finoman előrehajlik a kijelző körül. Különlegessége a páratlan jóízléssel megválogatott színeire és igényes, finoman koptatott kivitelére vezethető vissza. 

A színek megnevezése is egy fajta luxus életvitelre utal: a megkerülhetetlen fekete mellett a vöröses színű likőrbor árnyalat (marsala), az élénk barna színű konyak, a szürkés színű earl grey, a népszerű indigókék és a mély lagúnakék jellegzetes árnyalatai közül válogathatunk. Nem egyszerű a választás, mert mindegyik szín különleges élményt nyújt. 

A Twelve South gondolt arra a paraméterre, hogy a bőrtokok idővel viseltessé válnak. Ha vigyázunk rájuk, ez patinás megjelenést kölcsönöz. Ezt elősegítendő a tokok eleve finoman koptatottak, színűk nem a vegytiszta kínai nagyüzemet idézi, hanem van egyfajta kézműves áthallásuk. A Twelve South bőr termékeinek jellegzetessége, hogy remek a tapintása. Ez a Relaxed Leather termékcsalád esetén is tetten érhető. 

A Twelve South Relaxed Leather tok két vékonyka zsebbel rendelkezik, amelyben elhelyezhetünk igazolványt, belépőt vagy éppen bankkártyát. A PayPass képességű kártyák esetén már-már olyan könnyedséggel érinthetjük oda a telefonunkat a kereskedői terminálhoz, mintha Apple Pay segítségével fizetnénk, köszönhetően a tokban lévő kártyának. Finom varrás erősíti meg a zsebeket, amely színben harmonizál a bőrrel, egyúttal megerősíti a zsebeket is. 

A Twelve South Relaxed Leather bőrtokok minden paraméterben az Apple irányadásainak megfelelőek, így az alsó részük szabadon hagyja a hangszórókat és a Lightning csatlakozót a dokkoláshoz, a kamera körüli kivágás akkora, hogy nem zavarja a képalkotást és a vakut. 

A gyönyörű megjelenésű termékek megtekinthetőek a boltunkban. 

Twelve South Relaxed Leahter iPhone X / XS - indigó

Elegáns merevített indigókék bőrtok az iPhone X és iPhone XS készülékhez kártyatartó zsebekkel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 803,15 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft

Twelve South Relaxed Leather iPhone X / XS - earl grey

Elegáns merevített earl grey szürke bőrtok az iPhone X és iPhone XS készülékhez kártyatartó zsebekkel.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

11 803,15 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft

Twelve South Relaxed Leather iPhone X / XS - fekete

Elegáns merevített fekete bőrtok az iPhone X és iPhone XS készülékhez kártyatartó zsebekkel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 803,15 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft

Twelve South Relaxed Leather iPhone X / XS - likőrbor

Elegáns merevített likőrbor színű bőrtok az iPhone X és iPhone XS készülékhez kártyatartó zsebekkel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 803,15 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft