Twelve South Relaxed Leather iPhone 8/7/6s/6

Elegáns kivitelű, strapabíró bőrtokok az iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s és iPhone 6 modellekre kártyatartós vagy sima hátú kivitelben.

Indulóár: bruttó 12 990 Ft-tól

Bőr. Nem a legrugalmasabb. Valamennyire karcolódik és viseltessé válik. Mégis kedveljük. 
Kellemes a tapintása, természetes a színe, a használata során mind inkább a sajátunkká válik, ránk jellemzővé alakul át. 

A Twelve South cég nagy hagyományokat mondhat magáénak az iPhone és a bőrtokok világában. Az iPhone 5 modellekhez megjelent SurfacePad milliókat vett rá, hogy a gyönyörű telefonjukra ráragasszanak egy tokot - igaz, nyomtalan ragasztóval, de azért kellett a bizalom -, a Twelve South BookBook tokok az iPhone 4 modellektől kezdődően legendává váltak, és napjainkban is rengetegen imádják a terméket akár az iPhone, akár a Mac, akár az iPad modellek mellé. 

Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus modellekhez az amerikai gyártó némileg újragondolta a tok kínálatát. A legenda mellé új termékeket is bemutatott, így az elképesztően elegáns Twelve South Relaxed Leather hátlapokat, amelyek jól átgondolt színekben, finoman koptatott megjelenéssel, és kétféle kivitelben elérhetőek - kártyatartó zsebekkel vagy anélkül. 

A Twelve South Relaxed Leather a klasszikus hátlap funkciókat biztosítja: védi a készülék hátát és oldalát, illetve finoman előrehajlik a kijelző körül. Különlegessége a páratlan jóízléssel megválogatott színeire és igényes, finoman koptatott kivitelére vezethető vissza. 

A színek megnevezése is egy fajta luxus életvitelre utal: a megkerülhetetlen fekete mellett a vöröses színű likőrbor árnyalat (marsala), az élénk barna színű konyak, a tópszínű sötétbézs és a szárított gyógynövény jellegzetes fakózöld árnyalatai közül válogathatunk. Nem egyszerű a választás, mert mindegyik szín különleges élményt nyújt. 

A Twelve South gondolt arra a paraméterre, hogy a bőrtokok idővel viseltessé válnak. Ha vigyázunk rájuk, ez patinás megjelenést kölcsönöz. Ezt elősegítendő a tokok eleve finoman koptatottak, színűk nem a vegytiszta kínai nagyüzemet idézi, hanem van egyfajta kézműves áthallásuk. A Twelve South bőr termékeinek jellegzetessége, hogy remek a tapintása. Ez a Relaxed Leather termékcsalád esetén is tetten érhető. 

A tokból kétfajta kivitel elérhető, ahogyan fentebb említésre került: az egyik sima bőr, amely a telefon hátlapján a kamera kivágást leszámítva teljes egészében érvényesül. 

A másik variáció két vékonyka zsebbel rendelkezik, amelyben elhelyezhetünk igazolványt, belépőt vagy éppen bankkártyát. A PayPass képességű kártyák esetén már-már olyan könnyedséggel érinthetjük oda a telefonunkat a kereskedői terminálhoz, mintha Apple Pay segítségével fizetnénk, köszönhetően a tokban lévő kártyának. Ezen a változaton finom varrás erősíti meg a zsebeket, amely színben harmonizál a bőrrel, egyúttal megerősíti a zsebeket is. 

A Twelve South Relaxed Leather bőrtokok minden paraméterben az Apple irányadásainak megfelelőek, így az alsó részük szabadon hagyja a hangszórókat és a Lightning csatlakozót a dokkoláshoz, a kamera körüli kivágás akkora, hogy nem zavarja a képalkotást és a vakut. 

A gyönyörű megjelenésű termékek megtekinthetőek a boltunkban. 

Twelve South Relaxed Leather (iPhone 8) - likőrbor

Merevített műanyag alapanyagú hátlap elegáns likőrbor bőr bevonattal, amely a idővel patinássá válik. iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s és iPhone 6 modellekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

10 228,35 Ft + áfa

Bruttó 12 990 Ft