Twelve South BookBook iPhone SE / 5s / 5 bőrtok

Fekete és barna színben elérhető, öreg könyvecskét idéző megjelenésű védőtok belső kártya tartó nyílásokkal, kamera kivágással.

Ár: bruttó 16 000 Ft


A Twelve South BookBook iPhone 4/4S tok a piac egyik legkeresettebb megoldása volt az Apple telefonjaihoz. Nem kis várakozás előzte meg az iPhone 5 változat megérkezését, amely néhány szempontból változott ugyan, de még tökéletesebb kiskönyvet képez az iPhone 5 készülékből. 

A Twelve South felhasználta a korábbi változat legfontosabb tapasztalatait az új változat kifejlesztésekor: ennek eredménye, hogy az iPhone 5 készülékünket immáron egy vékony polikarbonát keret tartja a tokban, nem pedig egy bőr zsebbe csúszik bele. Ennek előnye, hogy telefonálás közben közelebb tarthatjuk a telefont, és megbízhatóbban működik az archoz emelés érzékelése, és az ebből adódó kijelző kikapcsolás. (A gyártó persze ügyelt arra, hogy a polikarbonát héjat is bőrszegély vegye körül, amely ragasztva van, de mégis mindenütt bőr érzete van a toknak.) A stabil tartás további előnye, hogy a kamera mindig azonos helyen van, nem mozdul el kicsit sem, így nyílás alkotható köré, tehát a kamera használatához már nem kell kiemelni a tokból a telefont. 

A gyártó a már megszokott és megszeretett BookBook stílust hozta el az iPhone 5 felhasználók számára is: a fekete külső burkolat kopottas, itt-ott apró karcokkal. Kézzel van varrva, és egyedileg megkoptatva, ezáltal nincsen a világban két egyforma példány. Hogy a könyv gerincén lévő kiadás száma római ötös, szintén nem véletlen (Vol. 5). 

A TwevleSouth BookBook tok négy belső kártya tartó nyílással rendelkezik, ahová igazolványt, jogosítványt, bankkártyát helyezhetünk. Ez azért remek, mert a telefonunkat tipikusan magunkkal visszük, és így ezeket az iratokat sem hagyjuk otthon. A kártyák mögötti részre papírpénzt is rejthetünk, amelyből akár több szelet is kényelmesen befér a vékonyka rekeszbe. 

Minden csatlakozó szabadon hozzáférhető, hiszen alul nyitott a hangszórók, a Lightning csatlakozó és a minijack kimenet helye is. Ugyanígy elérhetjük a felső gombot, illetve nyitott állapotban a hangerő gombokat is. 

A BookBook tok fő vonzereje, hogy ha például egy vasútállomási padon üldögélve olvassuk kedvenc írónk egy kiváló regényét, akkor nem látszik, hogy egy értékes telefon van a kezünkben, hanem úgy tűnik, mintha egy kopott könyvet olvasnánk. Ezzel csökken az esélye, hogy valaki futtában kirántja a kezünkből a tolvajok kedvencének számító iPhone-t. A Twelve South igyekezett a lehetőségekhez mérten vékonyra gyártani a BookBook iPhone 5 tokot, de nem erőltette a vékonyítást a funkciók rovására. 

Minthogy a BookBook gyárilag kopottas megjelenésű, így nyugodtan zsebre vághatjuk, és nem okoz benne látványos kárt az sem, ha egy női táskába helyezzük. 

Twelve South BookBook iPhone SE/5/5s tok - fekete

Öreg könyvecskét idéző megjelenésű védőtok belső kártya tartó nyílásokkal, kamera kivágással.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

12 598,43 Ft + áfa

Bruttó 16 000 Ft