Mujjo Full Leather Wallet Case bőrtok család

Elegáns bőrtokok kártyatartó nyílással az iPhone 11 Pro, iPhone 11 és iPhone 11 Pro Max méretében.

Indulóár: bruttó 16 990 Ft-tól

A holland Mujjo cég meghatározó stílusában elérhetőek a cég prémium kategóriás merevített bőrtokja az iPhone 11 Pro, iPhone 11 és az iPhone 11 Pro Max méretében és kialakításában, alkalmazkodva a nagyobb kamera méret igényeihez. 

A Mujjo Full Leather Wallet Case termékcsalád alapja egy rápattintós műanyag burkolat, amely merevséget ad a toknak, védi a telefont, és meghatározza a tok formáját és rugalmasságát. 

A színben illeszkedő, azonos színű műanyag belseje finom velúr béléssel van borítva, hogy a telefonnal érintkező részt ne érjék sérülések a tokkal való érintkezés során - például ha apróbb porszemek kerülnek a telefon háta mögé. Ez a növényi cserzett velúr bélés rendkívül finom anyagú, a luxus bőr termékek világát idézi fel. Nem fordul elő az az eshetőség, mint egyes olcsó műanyagtokoknál, hogy a tok minimális mozgása karcolja össze a készülék hátát, vagyis a védelemre hivatott eszköz tesz kárt a készülékben. 

A tok igazán különleges része azonban a külseje, amely tökéletes minőségű, fekete vagy cserszínű bőr, illetve két új szín is bemutatkozott: a Mocano kék nevű rendkívül elegáns sötétkék árnyalat, valamint az élénkebb színek kedvelői számára szemet gyönyörködtető alpesi zöld. Felülete precízen illeszkedik a műanyag merevítése, egységet képez vele, és roppant természetes, kellemes fogást kínál a készüléknek. A bőr, mint anyag karcolódik és kopik, de ez patinássá teszi az idővel. A gyártó úgy rögzítette a bőrt a műanyag kerethez, hogy a zsebbe rakásnak is ellenálljon, nem akad be és nem szakad fel.

E masszívan rögzített hátlaphoz van hozzáillesztve a tartó rész, amely nem az unalmas vízszintes elhelyezést alkalmazza, hanem 80°-ban meg van döntve, ezzel formabontó megjelenést ad a hátoldalnak, és kényelmes hozzáférést a benne tárolt igazolványnak, bankkártyának. Külön előny, hogy ha olyan helyen fizetünk, ahol nincsen még Apple Pay, akkor a PayPass képességű bankkártyánkat elő sem kell venni, csak a telefont odatartani, mint az Apple Pay esetén, és a tokban lévő bankkártyával kommunikál a terminál. 

A Mujjo Full Leather Wallet Case az Apple irányadásai alapján készül, vagyis az alja nyitott, így a hangszórók működését nem befolyásolja, és tökéletes kapcsolatot biztosít a Lightning csatlakozóhoz olyan eszközöknek is, mint az Apple Lightning Dock.

Használati élménye és érzete emelkedett kategóriába sorolja a terméket, megjelenése pedig tetszetős a visszafogott, mégis roppant elegáns stílust kedvelők számára. Eltérő kínálatban elérhető a különböző méretű telefonok esetén.

Mujjo Full Leather Wallet Case for iPhone 11 Pro

Mujjo Full Leather Wallet Case for iPhone 11

Mujjo Full Leather Wallet Case for iPhone 11 Pro Max