Mujjo Full Leather Case iPhone 11 Pro bőrtok

Sima hátlappal rendelkező, prémium kivitelű elegáns bőrtok az iPhone 11 Pro modellekhez kétféle színben.

Ár: bruttó 15 990 Ft

A holland Mujjo cég közkedvelt stílusában, a kártyatartó hátlappal rendelkező Wallet széria két kedvelt színében, méretében és kialakításában, ám hátoldali zseb nélkül, sima hátlappal elérhető a Mujjo Full Leather Case for iPhone 11 Pro termékvoanl. 

A Mujjo Full Leather Case for iPhone 11 Pro termékcsalád alapja egy rápattintós műanyag burkolat, amely merevséget ad a toknak, védi a telefont, és meghatározza a tok formáját és rugalmasságát. 

A színben illeszkedő, alpesi zöld vagy csertölgy barna színű műanyag belseje finom velúr béléssel van borítva, hogy a telefonnal érintkező részt ne érjék sérülések a tokkal való érintkezés során - például ha apróbb porszemek kerülnek a telefon háta mögé. Ez a növényi cserzett velúr bélés rendkívül finom anyagú, a luxus bőr termékek világát idézi fel. Nem fordul elő az az eshetőség, mint egyes olcsó műanyagtokoknál, hogy a tok minimális mozgása karcolja össze a készülék hátát, vagyis a védelemre hivatott eszköz tesz kárt a készülékben. 

A tok igazán különleges része azonban a külseje, amely tökéletes minőségű, alpesi zöld vagy csertölgy színű barna bőr. Felülete precízen illeszkedik a műanyag merevítése, egységet képez vele, és roppant természetes, kellemes fogást kínál a készüléknek. A bőr, mint anyag karcolódik és kopik, de ez patinássá teszi az idővel. A gyártó úgy rögzítette a bőrt a műanyag kerethez, hogy a zsebbe rakásnak is ellenálljon, nem akad be és nem szakad fel.

A Mujjo Full Leather Case for iPhone 11 Pro az Apple irányadásai alapján készül, vagyis az alja nyitott, így a hangszórók működését nem befolyásolja, és tökéletes kapcsolatot biztosít a Lightning csatlakozóhoz olyan eszközöknek is, mint az Apple Lightning Dock. 

Használati élménye és érzete emelkedett kategóriába sorolja a terméket, megjelenése pedig tetszetős a visszafogott, mégis roppant elegáns fekete színt kedvelők számára. Gyönyörűen mutat bármely színű iPhone 11 Pro készülékeken. 

A Mujjo Full Leather Case for iPhone 11 Pro alpesi zöld és csertölgy barna színben megvásárolható az iJoe.hu Apple Kereskedéstől.