Moshi Vesta iPhone 8/7 elegáns védőtok

Kellemes fogású, masszív védőkeretet biztosító, Harringbone szürke mintázatú védőtok az iPhone 8 és iPhone 7 modellekhez a Moshi cégtől.

Ár: bruttó 8 990 Ft

A Moshi iPhone tok termékvonalának már-már történelmi távlatokkal rendelkező tagja a Vesta Hardshell Case, amelynek iPhone 7 és iPhone 8 modellekhez elérhető példányai immáron csak a kameránál vannak kivágva, vagyis nem igénylik 

Vékonyság és védelem

A Moshi Vesta Hardshell Case rendkívül vékony kivitelű, amely fontos szempont az iPhone tulajdonosok többsége számára - a tok hátrafelé éppen annyira vastag, hogy a kamera ne érintkezzen azzal a felülettel, amelyre lehelyezzük, oldal irányba pedig annyira ellenálló, hogy megfelel a MIL-STD-810G minősítésnek, valamint SGS-tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ezek azt igazolják, hogy 1,22 méter magasságból leejtve is megvédi az iPhone készüléket, amely benne található. A tok előre picit túllóg a kijelző síkján, így asztalra lehelyezve nem a kijelző érintkezik a felülettel, hanem a tok széle. Ez a leejtésnél is jó védelmet biztosít - természetesen ettől függetlenül javasolt egy tartós üvegfólia alkalmazása a kijelző védelmére. 

Stílus és elegancia

A Moshi egyik védjegye a különleges formatervezés. Ez jól tetten érhető a Vesta iPhone tokok kialakításánál is. A különleges szövet bevonat ellenálló a szennyeződésekkel szemben, vízlepergető és abszolút egyedi stílust ad a készüléknek. A TriClear™ bevonat révén a hátoldal a karcokkal szemben is rezisztens. A tok Harringbone szürke elnevezésű, jellegzetes csíkozású halványszürke árnyalatban érhető el. Ezen alapszínhez stílusban jól illeszkedik az oldallap, azaz a tok kerete, amely aluszürke színű.

A Moshi Vesta Slim Hardshell Case teljes mértékben elfedi a készülék hátát, ám egyedi stílusa révén vonzó és elegáns megjelenést kölcsönöz.

A tok élményéhez hozzátartozik a gombok kényelmes elérése. Az iPhone tokoknál komoly vízválasztó, hogy hogyan is tudjuk megnyomni a készülék hangerő szabályozó és bekapcsoló gombjait. A Moshi komoly gondot fordított arra, hogy a Vesta tokok esetén nagyon természetes, a tok nélküli iPhone-hoz hasonlatos élménye legyen a gombok lenyomásának.

Beépített mágneses rögzítő lehetőség

A Moshi Snap To márkajelzésű rögzítő megoldása többféle terméknél érhető el: van fali és autós változata is. Ennek kulcsa a mágneses tárolás, amelyhez az Altra tokok tartalmazzák a szükséges fémelemeket, így a mágneses rögzítők megtartják a tokot és benne a telefont anélkül, hogy bonyolult mechanizmussal kellene rögzítenünk.

A fémelemektől függetlenül természetesen a tokon keresztül működik a Qi vezeték nélküli töltés - akár a Moshi saját megoldásait, akár más gyártó termékért használjuk. (A vezeték nélküli töltésnek természetesen csak az iPhone 8 esetén van jelentősége, hiszen az iPhone 7 nem támogat ilyesmit.)

Technikai paraméterek

Kompatibilitás: iPhone 7 és iPhone 8
Tömeg: 35 gramm

Moshi Vesta iPhone 8/7 tok - szürke

Kellemes fogású, masszív védőkeretet biztosító, Harringbone szürke mintázatú védőtok az iPhone 8 és iPhone 7 modellekhez a Moshi cégtől.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

7 078,74 Ft + áfa

Bruttó 8 990 Ft