Moshi Overture iPhone XS Max tokok

Kihajtható bőrtok az iPhone XS Max méretében népszerű Harringbone szürke mintázattal, kártyatartó rekesszel.

Ár: bruttó 12 990 Ft

Az iPhone XS Max készülék felhasználói számára a gyártók újult lelkesedéssel mutattak be kihajtható tokokat - ennek megfelelően a Moshi cég is elkészítette Overture szériájú termékének megfelelő méretezésű változatát, a gyönyörű folió stílusú, növényi bőr megoldását, amelyben nem csak az iparág legmodernebb telefon készüléke helyezhető el, hanem kártyák, igazolványok is. A tok eleganciáját ízléses varrás és jól megválasztott színek biztosítják. 

A Moshi Overture tok alapját egy polikarbonát belső képezi, amelybe belepattan az iPhone XS Max készülék. A puha polikarbonát kereten hozzáférhetőek a gombok, szabadon vannak hagyva a hangszórók és a csatlakozók. Ezt az alapot burkolja a vegán bőr külső, amely rendkívül kellemes fogású, és teljes mértékben növényi eredetű, így az állatvédők is nyugodt szívvel használhatják a tokot. 

Az iPhone XS Max egyik legfőbb előnye a kamera rendszer, amelyet a tok hátoldala teljes mértékben szabadon hagy, hogy azonnal hozzáférjünk, ha fotózni kívánunk. A készülék lényege, a kijelző azonban az előlapnak köszönhetően le van fedve, optimális védelmet élvezve a szállítás közben zsebben vagy táskában. 

A tok kényelmi funkciója, hogy benne eltárolhatunk fontosabb igazolványokat, kártyákat, így azok mindig kéznél vannak, ha szükség van rájuk, hiszen az iPhone mindig nálunk van, így nem feledjük el az uszodai belépőt vagy a könyvtári olvasójegyet sem, ha ebben a tokban helyezzük el. 

A Moshi Overture tok kellemes extrája, hogy kihajtva állványként is funkcionál, vagyis egy YouTube videó visszajátszásához is remek kiegészítő, de akár egy közös időzített fénykép vagy interjú rögzítése során is jó szolgálatot tehet, hogy állványként beállíthatjuk a benne lévő iPhone XS Max készüléket a rögzítésre. 

A Moshi Overture 360°-os védelmet nyújt a készülék számára, méghozzá a MIL-STD-810G katonai szabvány szerinti leejtési erőhatásokkal szemben (SGS minősítési rendszer szerint). A toknak részét képezi továbbá egy mosható Neato™ típusú törlőkendő is, amellyel az iPhone kijelzőjét tisztogathatjuk. 

Nagyon fontos vonása az iPhone XS Max készüléknek a vezeték nélküli Qi töltés, amelynek lehetőségét a Moshi Overture anyaga nem akadályozza, rajta keresztül tökéletesen használható a vezeték nélküli töltés. 

Részletes technikai paraméterek

Kompatibilitás: iPhone XS Max
Alapanyag: polikarbonát belső keret, vegán bőr külső
Tömeg: 93 gramm
Színek: Harringbone szürke

Moshi Overture iPhone XS Max tok - Harringbone szürke

Kihajtható bőrtok az iPhone XS Max méretében népszerű Harringbone szürke mintázattal, kártyatartó rekesszel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

10 228,35 Ft + áfa

Bruttó 12 990 Ft