Moshi Overture iPhone X/XS bőrtok

Kihajtható, állványként is használható, kártya tartó nyílásokkal rendelkező bőrtok a Moshi cégtől.

Ár: bruttó 12 990 Ft

Az iPhone X/XS készülék felhasználói számára a gyártók újult lelkesedéssel mutattak be kihajtható tokokat - ennek megfelelően a Moshi cég is elkészítette Overture szériájú termékének megfelelő méretezésű változatát, a gyönyörű folió stílusú, növényi bőr megoldását, amelyben nem csak az iparág legmodernebb telefon készüléke helyezhető el, hanem kártyák, igazolványok is. A tok eleganciáját ízléses varrás és jól megválasztott színek biztosítják. 

A Moshi Overture tok alapját egy polikarbonát belső képezi, amelybe belepattan az iPhone X/XS készülék. A puha polikarbonát kereten hozzáférhetőek a gombok, szabadon vannak hagyva a hangszórók és a csatlakozók. Ezt az alapot burkolja a vegán bőr külső, amely rendkívül kellemes fogású, és teljes mértékben növényi eredetű, így az állatvédők is nyugodt szívvel használhatják a tokot. 

Az iPhone X/XS egyik legfőbb előnye a kamera rendszer, amelyet a tok hátoldala teljes mértékben szabadon hagy, hogy azonnal hozzáférjünk, ha fotózni kívánunk. A készülék lényege, a kijelző azonban az előlapnak köszönhetően le van fedve, optimális védelmet élvezve a szállítás közben zsebben vagy táskában. 

A tok kényelmi funkciója, hogy benne eltárolhatunk fontosabb igazolványokat, kártyákat, így azok mindig kéznél vannak, ha szükség van rájuk, hiszen az iPhone mindig nálunk van, így nem feledjük el az uszodai belépőt vagy a könyvtári olvasójegyet sem, ha ebben a tokban helyezzük el. 

A Moshi Overture tok kellemes extrája, hogy kihajtva állványként is funkcionál, vagyis egy YouTube videó visszajátszásához is remek kiegészítő, de akár egy közös időzített fénykép vagy interjú rögzítése során is jó szolgálatot tehet, hogy állványként beállíthatjuk a benne lévő iPhone X/XS készüléket a rögzítésre.

A Moshi Overture 360°-os védelmet nyújt a készülék számára, méghozzá a MIL-STD-810G katonai szabvány szerinti leejtési erőhatásokkal szemben (SGS minősítési rendszer szerint). A toknak részét képezi továbbá egy mosható Neato™ típusú törlőkendő is, amellyel az iPhone kijelzőjét tisztogathatjuk. 

Nagyon fontos vonása az iPhone X/XS készüléknek a vezeték nélküli Qi töltés, amelynek lehetőségét a Moshi Overture anyaga nem akadályozza, rajta keresztül tökéletesen használható a vezeték nélküli töltés. 

Részletes technikai paraméterek

Kompatibilitás: iPhone X, iPhone XS
Alapanyag: polikarbonát belső keret, vegán bőr külső
Tömeg: 93 gramm
Színek: barna, fekete, rózsaszín

Moshi Overture iPhone X/XS bőrtok - barna

Kihajtható, állványként is használható, kártya tartó nyílásokkal rendelkező bőrtok a Moshi cégtől.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

10 228,35 Ft + áfa

Bruttó 12 990 Ft