MagSafe-rögzítésű átlátszó iPhone 12 és 12 Pro tok

Átlátszó polikarbonát tok az Apple-től az iPhone 12 Pro és iPhone 12 készülékre, amely látni engedi a telefon gyönyörű színét, miközben a hátlapját és oldalát megfelelően védi.

Ár: bruttó 19 990 Ft
mhlm3zm/a

Az iPhone 12 sorozatú készülékek esetén az Apple ismételten gyönyörű színeket választott. Logikus igény tehát, hogy ezeket nem szeretnénk elfedni, hanem átlátszó tokot használunk, hogy a telefon megjelenése érvényesüljön. A cég a gyorsabb vezeték nélküli töltés érdekében 2020-ban számos olyan terméket mutatott be, amelyek az iPhone 12 sorozatú modellekben lévő mágneses gyűrűt használják. Ebbe a körbe illeszkedik az iPhone 12 és iPhone 12 Pro modellekkel kompatibilis átlátszó védőtok is.

mhlm3zm/a

Az Apple által gyártott átlátszó polikarbonát tok vékony, könnyű, könnyen kézbe fogható, plusz védelmet nyújt, és az iPhone 12 és iPhone 12 Pro színét is hagyja érvényesülni. Ráadásul soha nem kell levenni a készülékről, még a vezeték nélküli töltéshez sem. Belső mágneses rögzítése révén nem csak tökéletesen illeszkedik az iPhone hátához, de a MagSafe Qi töltőkön is pontosan és tökéletesen áll meg, illetve a normál Qi töltők működését sem akadályozza, hanem átengedi a töltést.

mhlm3zm/a

Az iPhone 12 Pro bemutatásával az Apple ismét előtérbe hozta a cég egyik erősségét: a megszokott asztroszürke, ezüstszürke és arany mellé gyönyörű óceánkék színnel egészítette ki a készülékek palettáját, amely azonnal a felhasználók egyik kedvencévé vált.

Az iPhone 12 Pro és iPhone 12 gyönyörű színeit természetesen nem akarjuk tokkal eltakarni, így a leginkább logikus egy olyan tok, amely engedi tündökölni a szép színeket. Az Apple optikailag páratlanul tiszta polikarbonát alapanyagot alkalmazott, amelynek rugalmasságát TPU hozzáadásával keverte ki, amelyek puhán illeszkednek a gombokra, és nem karcolják a készüléket a felhelyezés és eltávolítás pillanataiban. 

A polikarbonát alapanyagok esetén manapság már eléggé fejlett karcállóság valósítható meg, köszönhetően a műanyag molekuláris rácsszerkezet újrarendeződési képességének. Az átlátszó iPhone 12 Pro és iPhone 12 védőtok esetén is adott ez a paraméter, így ha kisebb karcok keletkeznek az eszközön, azok maguktól eltűnnek. Ez a paraméter kívül és belül is megvan, vagyis a bejutó porszemek okozta karcolások sem csúnyítják el a tokot. 

A MagSafe rögzítési képesség révén pedig a tokkal együtt a telefont számos töltő és tartó megoldáson is elhelyezhetjük, így fali- és autós tartókon is, valamint pontosan illeszthetjük az Apple MagSafe Qi töltőkábelére, valamint a MagSafe Duo utazó töltőjére is.