MagSafe rögzítésű iPhone 13 Pro Max bőrtok

Műanyag merevítésű, finom bőr bevonatú védőtok az iPhone 13 Pro Max készülékekhez, amely MagSafe mágneses gyűrűjének köszönhetően támogatja a kompatibilis kiegészítőkön való rögzítést, illetve töltést.

Ár: bruttó 23 990 Ft


Az iPhone készülékek annyira tökéletes formavilágúak, hogy legjobb élmény tok nélkül használni őket. Ha azonban mégis szem előtt tartjuk a védelmet, az Apple kínálta tok megoldások általában vonzó kompromisszumot kínálnak a termék eltakarása és a stílus megőrzése között. Így van ez az iPhone 13 Pro Max modellekhez bemutatott, elegáns megjelenésű bőrtokok esetén is, amelyek ráadásul támogatják az eszközökhöz kínált MagSafe töltők és rögzítő megoldások használatát, vagyis nem korlátozzák a készülék hátában lévő mágneses gyűrű lehetőségeit.

Az Apple évekkel ezelőtt felismerte azt, hogy nem feltétlen kell külső gyártókra hagyatkozni, amikor tokot kíván eladni a készülékeihez, ezért aztán megalkotta a cég saját márkajelzéssel ellátott tokjait, amelyek erőteljesen merevített érzetűek, kellemesen használható fémgombokkal egészülnek ki a lefedett gombok tökéletes pótlására, és természetesen szabadon hagynak minden hangszórót, csatlakozót és fényképezéshez szükséges felületet. Előre finoman túllógnak a kijelző síkján, így az arcra ejtés esetén jó eséllyel megvédik a kijelzőt. 

A különlegesen igényes eljárással cserzett és minőségi módon megfestett bőr Franciaországból származik, a rajta keletkező kisebb karcokat az ujjunkkal finoman el tudjuk masszírozni, de a bőr a kopása révén patinássá válik - kommunikálja az Apple. (A bőrtok használat során eltérő megjelenésűvé válik, mint amikor a dobozából kibontjuk, így aki különösen érzékeny a tokok kopására, elhasználódására, annak nem ajánljuk a bőrtokot, amelynek színe az idő múlásával változhat, illetve az éleknél és a sarkaknál kopik is, továbbá a MagSafe töltő is körkörös nyomot hagy rajta.)