Catalyst iPhone 13 Pro Max vízálló tok

IP68 vízállóságot biztosító, 10 méter mélységig használható védőtok, amely extra ütésállóságot is biztosít az iPhone 13 Pro Max számára.

Ár: bruttó 30 000 Ft


Catalyst Total Protection Case iPhone 13 Pro Max vízálló tok

Az iPhone készülékekkel bámulatos fényképeket és videófelvételeket készíthetünk, a Catalyst pedig a készülék védelmére alkotott egy mindenre kiterjedő, erőteljes ütésállóságot és vízállóságot is biztosító tokot, a Catalyst Total Protection Case szériát, amely a készülék legnagyobb, iPhone 13 Pro Max változatához is elérhető. 

Catalyst Total Protection Case iPhone 13 Pro Max vízálló tok

Az iPhone kapcsán az Apple azt kommunikálja, hogy a készülék vízálló, ez azonban egyrészt tapasztalatok alapján nem felel meg minden tekintetben a valóságnak, másrészt ha a készülék mégis beázás miatt hibásodik meg, arra nem vonatkozik a garancia. Vagyis vízálló a készülék, kivéve akkor, ha beázik. Értelemszerűen senki nem szeretne ilyen jellegű és mértékű kockázatot viselni, hiszen egy beázott telefon szerviz költsége több százezer forintos főegységcserével orvosolható, az iPhone 13 Pro Max esetén 236.000 Ft a díja.

A Catalyst hosszú idő óta, immáron az iPhone 5S szériától kezdődően gyártott vízálló tokokat, tehát nagy tapasztalata van a vízállóság megvalósításában az Apple termékeknél. Az iPhone 13 Pro Max esetén a Catalyst Total Protection Case a gyári vízállóság ötszörösét biztosítja, azaz 500%-osan fokozza a vízállóságot. Névlegesítve ez IP68-as vízállóságnak felel meg, és 10 méter mélységig biztosított, hogy a víz nem hatol be a tokba. 

Annak érdekében, hogy az iPhone 13 Pro Max a víz alatt is használható legyen, a Catalyst Total Protection Case a tökéletesen zárt és minden oldalról fedett hátlaphoz egy érintésérzékeny előlapot biztosít. Ezt megfelelően bepattintva a kijelző elé annak érintőfelületét nem zárja el az ujjunk elől. 

A víz kapcsán az iPhone kijelző esetén a fő gond a teljes előlapot befolyásoló nyomás, amely miatt az ikonok használata nehézkessé válik, illetve olykor nem kívánt funkciókat nyomunk be a víz alatt. A Catalyst előlapi védelme azonban nem engedi, hogy a víz súrlódása a kijelző működését befolyásolja, így a fényképezésnél történő bökés, a videófelvétel elindítása és leállítása is lehetséges marad a víz alatt.

Mi több, a Catalyst Total Protection Case tok előlapja úgy van megalkotva, hogy üvegfóliával ellátott iPhone 13 Pro Max modellt is támogasson, tehát van annyi plusz vastagsága, hogy a fólia sem zavarja a tökéletesen vízzáró összeillesztését. 

Annak érdekében, hogy úszás közben ne legyen kényelmetlen a telefon szállítása, csuklópántot is tartalmaz a csomag, amelyet a telefon e célra akasztóval ellátott sarkán rögzíthetünk. A csuklópánt révén nyugodtan tempózhatunk a tóban vagy tengerben, az iPhone a karunkon marad, és nem nehezíti a haladást a vízben. Emellett búvárkodás vagy merülés közben is hasznos extra védelmet jelent, hiszen nem fordulhat elő, hogy a telefont elengedve az a tenger vagy tó mélyére süllyed, és sosem látjuk viszont.

A Catalyst Total Protection Case egyik eleme csupán a vízállóság. Fontos paramétere még az ütésállóság, hiszen nem csak vízben, de extrém igénybevételt jelentő körülmények közötti használatot is lehetővé tesz. A MIL-STD-810G megfelelősége révén 2 méter magasságból való leejtésnél védi meg hatékonyan a telefont. Az oldalai erős polikarbonát vázat képeznek, míg a sarkainál gumival van megerősítve annak érdekében, hogy az esés erejét tompítsa. 

Mivel nem csak vízben használhatjuk, természetesen a hangszórókból érkező hangot kiengedi a tok, illetve a Lightning kapu is hozzáférhető egy kinyitható gumielem jóvoltából. A némító gomb a Catalyst egyedi megoldása révén egy tekerőgomb segítségével használható, vagyis közvetett módon tudjuk némítani a telefont. 

A Catalyst Total Protection Case alkalmas mindennapi használatra is extrém védelmet biztosítva, de használhatjuk csupán fürdőzés során a vízben. A tok fontos paramétere, hogy nem gátolja a MagSafe töltést sem, tehát az iPhone 13 Pro Max ezen paramétere is rendelkezésünkre áll.