AIINO Glassy iPhone tokok

9H keménységű üveg hátlappal rendelkező, rugalmas oldalfalú, csúszásgátló sávval ellátott víztiszta átlátszó védőtok az iPhone modellekhez.

Ár: bruttó 6 990 Ft


Az olasz AIINO újszerű módon közelítette meg az iPhone tok gyártását, amikor megalkotta a Glassy nevű termékcsaládot. Egyrészt az üvegfóliák népszerűségéből kiindulva olyan terméket hozott létre, amely igyekszik több paraméterében a strapabíró, karcolhatatlan fóliák tulajdonságait beemelni a tokok világába. Másrészt ügyeltek arra, hogy a tok kevésbé legyen csúszós, vagyis ne a tok legyen az oka annak, hogy leejtjük a telefont, hanem az inkább a védelmet szolgálja. 

Az AIINO Glassy tokok hátoldala 9H keménységű üvegfólia anyag, míg az oldala a könnyű behelyezés érdekében merevített, ám rugalmas szilikon. Az iPhone modellek - mert a Glassy tok az iPhone 7 készüléktől kezdődően bármely újabb modellel használható - egyszerűen belepattinthatóak a tokba, amely teljes egészében átlátszó, vagyis leszámítva a vastagabb kivitelt, élvezhetjük az iPhone gyönyörű megjelenését, és nem a tokról szól a védelem, hanem a készülékről. 

Az AIINO Glassy tok hátoldalán egy vékony csíkban csúszásgátló szilikonréteg található, amelynek célja, hogy a készülék ne csúszkáljon az üveg hátlap miatt. Bátran ráhelyezhetjük vezeték nélküli asztali töltőre, illetve az asztallapon sem csúszik el a telefon, köszönhetően a hátoldali szilikon csíknak. 

Az AIINO Glassy tokok kedvező áron, 6990 Ft-ért vásárolhatóak meg a különböző modellekre.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 és iPhone 11 Pro Max modellekre

Az iPhone SE (2020), iPhone 7 és iPhone 8 modellekre

AIINO Glassy iPhone 7/8/SE átlátszó tok

Átlátszó kivitelű, 9H keménységű üveg hátlappal rendelkező, csúszásgátló szállal ellátott védőtok az iPhone 7, iPhone 8 és iPhone SE (2. generáció) modellekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

Korábbi szériákhoz

AIINO Glassy átlátszó tok iPhone X/XS modellekhez

Átlátszó kivitelű, 9H keménységű üveg hátlappal rendelkező, csúszásgátló szállal ellátott védőtok az iPhone XS és az iPhone X modellekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

AIINO Glassy átlátszó iPhone XR tok

Átlátszó kivitelű, 9H keménységű üveg hátlappal rendelkező, csúszásgátló szállal ellátott védőtok az iPhone XR modellekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

AIINO Glassy átlátszó tok iPhone XS Max modellekhez

Átlátszó kivitelű, 9H keménységű üveg hátlappal rendelkező, csúszásgátló szállal ellátott védőtok az iPhone XS Max modellekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

AIINO Glassy átlátszó iPhone 8 Plus / 7 Plus tokok Akció

Átlátszó kivitelű, 9H keménységű üveg hátlappal rendelkező, csúszásgátló szállal ellátott védőtok az iPhone 8 Plus és az iPhone 7 Plus modellekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 929,13 Ft + áfa

Bruttó 8 990 Ft

Bruttó 4 990 Ft