AIINO Buddy Case iPhone 12 sorozatú tokok

Bioplasztik és növényi rostok felhasználásával készült, teljes mértékben lebomlani képes hátlapi védőtok az iPhone 12 sorozathoz.

Ár: bruttó 6 990 Ft


Az olasz AIINO rendkívül strapabíró tokokat készített az iPhone készülékekre már az elmúlt években is - a roppant népszerű Glassy termékcsalád megannyi készüléket védett meg a komolyabb sebesüléstől is. A gyártó most a környezeti felelősség másik vetületével is kiegészítette a termékkínálatát, mégpedig az alapanyagok választása terén biológiailag lebomlani képes, illetőleg fenntartható erőforrásokból előállítható Buddy Case termékcsaládja formájában. 

Pipacs piros

Az iPhone tokok kapcsán jellemző, hogy a készülék cseréjekor a használt tokkal nem tudunk mit kezdeni: senki nem szeretne egy már elhasznált tokot megvásárolni, így a régi, már feleslegessé vált tokból általában hulladék lesz. Jó esetben szelektív hulladék, rosszabb esetben az vizeinkben úszó műanyagszemét keletkezhet a korábbi tokból.

Nyomógombra finoman illeszkedő AIINO Buddy Case védőtokok

Az AIINO éppen ezért úgy válogatta meg a Buddy Case alapanyagait, hogy azok teljes mértékben képesek legyenek egyetlen év alatt lebomlani megfelelő körülmények között. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy jövőre eltűnik a tok a készülékünkről, hanem hogy a klasszikus műanyagoktól mentes, 90% PBAT és 10% PLA alapanyagokat használnak a gyártás során, amelyek természetes úton, magas hőmérséklet nélkül is lebomlanak, ha kidobjuk őket. 

Mit is jelentenek ezek a rövidítések? A poli-butilén-adipát-tereftalát ijesztő neve ellenére egy biopolimer, vagyis olyan műanyag, amely természetes alapanyagú: rizs, szója és búza feldolgozásának melléktermékeiből állítják elő. Ezt az anyagot finomítja a polilaktikus sav (PLA), amely révén hajlékony, rugalmas tok hozható létre.

Az AIINO Buddy Case külső felülete antrimikrobiális réteggel is be van vonva, amely révén a különféle kórokozók, baktériumok nem érzik otthonosan magukat, nem tudnak megtelepedni a tok felületén akkor sem, ha nem fordítunk külön figyelmet a fertőtlenítésére. 

AIINO Buddy Case Adria türkiz,

A kedvező környezeti és egészségügyi paraméterek mellett azonban a toknak szembetűnő vonzerejét a megjelenése adja, amely - Olaszországból érkező termék esetén - természetesen látványos és egyedi. Ennek keretében választották meg a gyönyörű színeket, amelyek a növényi rostok révén még intenzívebb hatásúak: a standard fekete mellett vonzó rózsaszín, lila, türkíz, piros, zöld és sötétkék árnyalatok is elérhetőek, amelyek motívumait a természetből nyerték. A piros a pipacsra emlékeztet mind színében, mind a rostok kínálta látványban. A sötétkék a zafírt, a zöld az olívát utánozza, a rózsaszín a rózsakertek illatos lakóihoz hasonul, a türkiz pedig az Adriai-tenger vonzó partjainak színét utánozza. A tok külseje jól véd a sérülésektől, és maga a felület sem fogékony a karcolásokra. 1,8 milliméter vastagságával a leejtések esetén is megvédi a benne található készüléket. Egy AIINO RockGlass üvegfóliával kiegészítve biztos az erőteljes védelem.

Az AIINO Buddy Case belsejébe finoman pattan bele bármely iPhone 12 modell, az egységes kamera kivágásnak köszönhetően a fényképezést nem zavarja a tok, míg a gombokat finoman benyomódó burkolattal védve nyomja be. A hangerőgombok és a bekapcsoló gomb is kényelmesen nyomhatóak be: nem nehezítik a használatot, de fedik a terméket. 

A környezettudatos iPhone tok családnak a csomagolása is környezetbarát: újrahasznosított papírból van formálva, és akasztója is strapabíró papír alapanyagú megoldás.

Bármely modell kiváló az iPhone 12 sorozatú telefonunk külső védelmére és stílusos tárolására úgy, hogyha egyszer elhasználódik vagy feleslegessé válik a tok, akkor nem fog évszázadokig az óceánban úszni, hanem egy év alatt biológiailag lebomlik. 

Lentebb az egyes típusokhoz, iPhone 12 modellekhez elérhető színek és vásárlási opciók láthatóak. (Nem minden modell esetén elérhetőek ugyanazok a színek.) A termékek barátságos csomagolása révén boltunkban megtekinthetőek, megtapinthatóak, akár a telefon készülékre is felpróbálhatóak.AIINO Buddy Case iPhone 12 mini készülékekhez

AIINO Buddy Case iPhone 12 és iPhone 12 Pro készülékekhez

AIINO Buddy Case iPhone 12 Pro Max készülékekhez