AIINO B-Ball iPhone SE tok család

Puha szilikon védőtok az iPhone SE, 5s és 5 modellekhez fekete és zöld színekben.

Ár: bruttó 3 990 Ft

Az AIINO praktikus és vékony kivitelű tokot kínál az iPhone SE, iPhone 5s és iPhone 5 modellek tulajdonosai számára, amely találóan a B-Ball nevet kapta - utalva arra, hogy anyagában a kosárlabdák felületének puha gumizását idézi. Az AIINO B-Ball tok merevített, ám kellően puha és vékony ahhoz, hogy észrevétlenül viselje a telefon, mégis védelmet biztosítson a külső behatásokkal szemben. 

Az AIINO B-Ball iPhone SE tok könnyedén pattan rá a készülék sokak által legtökéletesebbnek gondolt formájára. Hajlékonysága révén a felhelyezés nem jelent kihívást, és bár megkapaszkodik a készüléken, szükség esetén viszonylag egyszerűen el is távolítható, így például ha olloclip 4-az-1-ben lencsét használunk a telefonhoz, akkor sem okoz nehézséget a tok levétele és felhelyezése. 

Az AIINO B-Ball tok további előnye a vékonysága mellett az a tulajdonsága, hogy miként akadályozza a készülék ragyogó felületének könnyed csúszását: a B-Ball tok valóban olyan felületű, mint egy kosárlabda, amely tipikusan nem csúszik ki a kezünkből. A tok felülete finoman rücskös megjelenésű, kidomborodó hatszögek borítják, így tökéletesen meg tudjuk fogni, kisebb és nagyobb tenyérből sem csúszik ki könnyen. 

Az AIINO B-Ball a hangerő szabályozó gombokat befedi, de a némító gomb nyitott, illetve a készülék alsó és felső része szabadon van hagyva. Az előlapja finoman túllóg a kijelző síkján, így az arcra ejtett telefont is meg tudja védeni a közvetlen érintkezésről, ha sík felületre ejtjük le. A kamera nyílás és a vaku környezete az Apple előírásainak megfelelően van nyitva, vagyis nem ér bele a kamera képébe a tok, és a vaku működését sem befolyásolja. 

Az AIINO B-Ball tok megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

AIINO B-Ball iPhone SE tok - zöld

Kosárlabda felületre emlékeztető külsővel rendelkező, ultravékony és könnyű védőtok az iPhone SE, 5s és 5 modellek hátoldalára. Zöld színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 141,73 Ft + áfa

Bruttó 3 990 Ft

AIINO B-Ball iPhone SE tok - fekete

Kosárlabda felületre emlékeztető külsővel rendelkező, ultravékony és könnyű védőtok az iPhone SE, 5s és 5 modellek hátoldalára. Fekete színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 141,73 Ft + áfa

Bruttó 3 990 Ft