adidas miCoach kartok

Rugalmas anyagú, tépőzáras kartok a sportolni vágyóknak az iPhone SE/5s/5 és az iPod touch 5. generáció biztonságos szállítására a felkaron kulcstartó nyílással.

Ár: bruttó 6 000 Ft

Amikor két nagy nevű márka szakemberei összefognak, hogy közös tapasztalataikat megosztva egy nagyszerű terméket hozzanak létre a világ legkedveltebb okos telefonja számára, az eredmény általában figyelemreméltó. Nincs másként a Griffin és adidas együttműködéséből létrejött adidas miCoach kartok esetén sem, amely az iPhone és az iPod touch felhasználók számára jelent kiváló sport kiegészítőt. 

Az adidas miCoach kartok a gyártó azonos nevű szoftveréhez és kiegészítőihez lett kialakítva, alapanyaga a lehető legkisebb tömeg érdekében rugalmas szellőző nejlon, amely szorosan illeszkedik a felkarhoz, és rögzítés esetén a helyén marad, nem csúszkál a karon. Fontos eleme a kartoknak a cseppmentes védelem, amellyel a benn tárolt iPhonevagy iPod touch készüléket óvja az erőteljes testmozgás keretében keletkező izzadtság cseppektől, miközben előlapjával nem korlátozza az eszközök érintésérzékeny kijelzőjének használatát. 

Az adidas miCoach kartok szabadon hagy egy nyílást a fülhallgató kapcsolat számára - benne a kábel felesleget is el tudjuk rejteni, hiszen a felkaron tárolt iPhone/iPod touch rövidebb kábellel is elér a fülünkig. Továbbá egy külön kis zseb van kialakítva egy kulcs részére, így ha tornateremben használjuk a kartokot és a benne tárolt eszközt, akkor lehetőségünk van a szekrénykulcsunkat a tokban eltárolni, nem kell külön odafigyelni rá. 

Az adidas kartokja a miCoach rendszer részeként elérhető, teljesen önállóan is funkcionális termék. A gyártó egy ingyenes alkalmazást kínál az App Store-ból az iPhone és iPod touch felhasználók számára, amely segít egyedi edzésterveket kidolgozni és nyomon követi a teljesítményünk alakulását. A külön megvásárolható, iPod touch vagy iPhone aljára dokkolható kis kiegészítő és testre helyezhető pulzus figyelő révén további fontos információkat kaphatunk a testünk működésével kapcsolatosan az igénybevételek közben. (E termékeket az adidas külön forgalmazza az iPhone 5 és iPod touch 5G felhasználók számára, és az ingyenes alkalmazással együttműködnek.) 

Az ingyenes miCoach alkalmazás letöltése az App Store-ból…

Bővebben a miCoach szolgáltatásokról és kiegészítőkről…

Részletes technikai paraméterek

A termék teljes hossza 41 centiméter, tehát ennél szűkebb kerületű kart ért át. Az adidas miacoh kartokot maximum 35 centiméter kerületű felkarral rendelkező felhasználók számára ajánljuk. Ennél nagyobb kerület esetén nem hajtható kellőképpen vissza a tépőzár, illetve nem éri át a termék a kart.

Kompatibilis:
• iPod touch 5. és 6. generáció
• iPhone SE
• iPhone 5
• iPhone 5s
• iPhone 5c

adidas miCoach kartok (iPhone SE/5s/5) Akció

Rugalmas anyagú, tépőzáras kartok a sportolni vágyóknak az iPhone SE/5s/5 és az iPod touch 5. generáció biztonságos szállítására a felkaron kulcstartó nyílással.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 141,73 Ft + áfa

Bruttó 8 990 Ft

Bruttó 3 990 Ft