Twelve South PowerPic képkeret és Qi töltő

Elegáns fenyőfa képkeret 13 x 18 centiméteres fénykép számára, amelybe az iPhone-t beleállítva vezeték nélküli töltés valósul meg.

Ár: bruttó 26 990 Ft

A piacon számtalan fekvő és álló asztali vezeték nélküli töltődokk érhető el az iPhone modellekhez, ám ezek egyike sem elég egyedi. A Twelve South ezt a problémát szem előtt tartva alkotta meg különleges kivitelű töltőjét, a 10 Watt gyorstöltésre is alkalmas PowerPic nevű egységet, amely beépített Qi töltőt tartalmaz a teljesen egyéni kép mögött, amellyel díszítjük. 

A Twelve South PowerPic új-zélandi fenyőfából készült, és bele egy 13 x 18 centiméteres fényképet tudunk elhelyezni bármiről, ami kedves a számunkra. Az egyszerű fehér vagy fekete képkeretnek tűnő termék azonban egy nagy teljesítményű vezeték nélküli töltővel egészül ki, amely természetesen tud mindent, amit egy Qi töltőtől elvárunk: ilyen az idegen objektum érzékelés (fod = foreign object detection), a nagy teljesítményű 10 Wattos töltés, amelyből az iPhone modellek egyelőre 7,5 Wattot támogatnak, valamint a maximum 3 milliméter vastagságú tokokon keresztül történő töltés képessége, lehetősége. 

A Twelve South PowerPic előnye más vezeték nélküli töltőkkel szemben, hogy alapvetően egy lakberendezési tárgy, amelyre hazaérve rá tudjuk helyezni az iPhone készülékünket, amelyen akár ugyanaz a háttérkép vagy képrészlet is szerepelhet. 

A termék USB-C kapuval rendelkezik, a Twelve South egy USB-C USB-A töltőkábelt biztosít a készülékhez, vagyis az Apple 12 Wattos falitöltővel van lehetőség gyorstöltésre - az Apple 5 Wattos töltővel értelemszerűen a normál tempójú töltésre nyílik mód. Amennyiben egy Apple USB-C töltőkábellel használjuk az eszközt, akár a MacBook Air modellek 30 Wattos töltőjével, vagy a nagyobb teljesítményű iPad Pro töltővel, a 18 Wattos USB-C töltővel is el tudjuk látni a keretet. 

Részletes technikai paraméterek

Támogatott Apple telefonok: iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR
A töltő támogatja más gyártók Qi képességű modelljeit is.
Bemeneti csatlakozó: USB-C
A csomagban: 1,5 méteres USB-C USB-A kábel
Bemenet: 5 Volt / 2 Amper
Kimenet: 5 Volt / 1 Amper, 6 Volt / 1,25 Amper, 9 Volt / 11 Amper
Antenna típus: tekercs
Hatékonyság: 2 mm max. 75%, 8 mm max 72%

Twelve South PowerPic - fehér Akció

Elegáns fenyőfa képkeret 13 x 18 centiméteres fénykép számára, amelybe az iPhone-t beleállítva vezeték nélküli töltés valósul meg. Fehér színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

15 740,16 Ft + áfa

Bruttó 26 990 Ft

Bruttó 19 990 Ft

Twelve South PowerPic - fekete Akció

Elegáns fenyőfa képkeret 13 x 18 centiméteres fénykép számára, amelybe az iPhone-t beleállítva vezeték nélküli töltés valósul meg. Fekete színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

15 740,16 Ft + áfa

Bruttó 26 990 Ft

Bruttó 19 990 Ft