Satechi Quatro Wireless Power Bank

10.000 milliamperórás külső akkumulátor 18 Wattos USB-C és 12 Wattos USB-A töltő kapuval, Qi vezeték nélküli töltővel, Apple Watch mágneses töltővel.

Ár: bruttó 29 990 Ft


Satechi Quatro Wireless Power Bank

A Satechi a valaha létezett legsokoldalúbb külső akkumulátort alkotta meg Quatro nevű terméke formájában, amely szinte minden Apple mobil eszközünk töltésére alkalmas: van rajta Apple Watch mágneses töltő rész, található Qi felület az AirPods Pro részére, USB-C kimenet az iPhone és iPad, illetve AirPods Max töltésére, és hagyományos USB-A is a régebbi eszközök vagy régebbi kábelekkel használt új eszközök töltésére.

Satechi Quatro Wireless Power Bank

A Satechi Quatro egy roppant elegáns megjelenésű, fekete és asztroszürke színösszeállítású, 10.000 milliamperórás akkumulátor, amely rendkívül kis kivitelű és könnyű. 16,26 centiméter hosszúságú, 7,3 centiméter szélességű és 1,8 centiméter vastagságú, és mindössze 263 gramm tömegű. Ennek révén mindenféle kompromisszum nélkül tudjuk szállítani, kényelmesen befér a táskánk kisebb zsebébe, és csomagjaink tömegét sem fokozza érezhetően.

Az eszköz USB-C kapun keresztül töltődik fel, és bármilyen USB-C töltővel kompatibilis - maga a csomag nem tartalmaz töltőt, de a gyártó feltételezi, hogy a felhasználónak van a birtokában valamilyen USB-C töltő, illetve a Satechi többportos töltői is tökéletesen alkalmasak a Quatro töltésére. A Satechi Quatro 60 Watt töltést képes felvenni, vagyis az Apple 61 Wattos vagy 96 Wattos, illetve régebbi 87 Wattos USB-C töltőivel, illetve a Satechi 75 Wattos vagy 108 Wattos utazó töltőivel tudjuk a leghatékonyabban feltölteni. Ennél gyengébb töltővel is tölthető, ám úgy a töltés ideje hosszabb.

A Satechi Quatro a nevének megfelelően négy különböző töltési lehetőséget kínál - ezek egy időben is használhatóak, de az optimalizált teljesítmény leadáshoz a gyártó egyszerre három felület használatát javasolja. A 18 Wattos USB-C kapu alkalmas bármelyik újabb iPad Pro és iPad Air töltésére a saját kábelével, illetve USB-C Lightning kábellel bármely iPhone vagy iPod touch modellt, illetve a Lightning csatlakozós iPad modelleket is tölthetjük az utóbbi évtizedből. Az USB-C kapu előnye, hogy nagy teljesítményű, tehát az iPad Pro és iPad Air esetén mindenképpen indokolt ennek a használata, míg a többi eszköz esetén előnyt jelent a gyorsabb töltés. 

Satechi Quatro Wireless Power Bank

Emellett található egy normál USB-A kapu, amely 12 Watt teljesítményű, tehát a régi Lightning csatlakozós iPad modellek töltési teljesítményét biztosítja - szintén emelt teljesítménnyel tud iPhone, iPod touch modelleket tölteni. A gyártó az ideális töltés érdekében vagy az USB-C vagy az USB-A kapu használatát javasolja, egy időben nem garantált a legnagyobb teljesítmény leadása mindkét kapun át, ha egyben az Apple Watch karórát és az AirPods Pro fülhallgatót is töltjük.

Satechi Quatro Wireless Power Bank

A Satechi Quatro óriási előnye, hogy az Apple által használt Apple Watch mágneses töltő résszel is fel van szerelve, így utazás során az óránkat is tudjuk tölteni anélkül, hogy konnektort kellene keresnünk, vagy a töltőkábelt magunkkal vinni. A 10.000 milliamperórás akku bőven elegendő az iPhone és iPad töltéséhez, és meg sem érzi az Apple Watch néhány száz milliamperórás akkumulátor töltés igényét. Ezt a készüléket maximum 2,5 Watt teljesítménnyel tölti a Satechi Quatro. 

Végül pedig egy 5 Wattos Qi töltő is található a Satechi Quatro felületén: ezt a gyártó AirPods Pro és vezeték nélküli töltőtokos AirPods töltésére javasolja, de alkalmas az iPhone készülékek a kábelesnél lassabb töltésére is.

A Satechi Quatro oldalán gomb található, amely segítségével a töltöttséget jelző négy LED fény utal arra, hogy mennyire van feltöltődve a beépített akkumulátor. 

Az eszközre egy év garancia érvényes.