Satechi 7-portos USB töltő dokk

Öt darab USB-A és két darab emelt áramerősségű USB-C kapuval rendelkező töltő állvány.

Ár: bruttó 25 000 Ft

Mobil eszközeink száma egyre növekszik - míg pár éve az iPhone és az iPad mellett kevés kiegészítőt kellett töltenünk, manapság már egy sor egyéb eszköz rendelkezik beépített akkumulátorral, és merül fel az az igény, hogy a rendelkezésünkre álljanak, ha épp használni kívánjuk őket. HangszórókfülhallgatókfejhallgatókfényforrásokvakukApple Watch, videó kamera, billentyűzetegértávvezérlő rendelkezik akkumulátorral, és töltődik standard USB kapun keresztül. 

A Satechi cég felismerte ezt az igényt, és minden idők legtöbb töltőhelyével rendelkező, nagy teljesítményű egységet mutatott be hét állással, darabonként 5 Volt feszültségű USB kapukkal. Ezek közül három darab USB-A szabványú, 1 Amperes töltő kapacitású, amely alkalmas az iPod nano, iPod touch, iPod shuffle és iPhone modellek töltésére, illetve több kisebb egységet, JBL Charge hangszóróFiiO lejátszókatNOVA vakutPowerbeats3 Wireless fülhallgatót tölthetünk róla. 

További kettő darab USB-A kapu található a dokkon, amelyek 2 Ameper áramerősségűek. Ezek alkalmasak az iPad modellek megfelelő gyorsaságú töltésére, de kiválóak akár JBL Charge 3 vagy Beats Studio fejhallgató feltöltésére is. 

Ami újdonság, és finom bevezetés a piac elkerülhetetlen és pozitív változása irányába, az a két darab USB-C kapu. Amennyiben már rendelkezünk egy új MacBook vagy MacBook Pro számítógéppel, amelyeken USB-C kapu van, valószínűleg beszereztük az Apple USB-C Lightning adatkábelét. Ha így van, akkor a dokk segítségével a megvásárolt adatkábellel az USB-C kapuk használatával tölthetjük az eszközeinket: az USB-C kapu ráadásul 3 Amper áramerősségű, vagyis az iPad Pro modelleknek is megfelelő dinamikus töltést biztosít, és persze minden más USB töltésű eszközt feltölthetünk ezekkel a kapukkal. Ezen kívül a MacBook ultramobil számítógépünket is beállíthatjuk a sorba, hogy töltést vegyen fel. 

A Satechi 7-portos USB töltő dokk a konnektorba bedugva és bekapcsolva finom kék LED fénnyel mutatja, hogy aktív a töltő, és várja az USB eszközök csatlakoztatását, amelyeket saját kábelükkel, vagy külön megvásárolható kábelekkel tudunk tölteni. 

A dokk alkalmas arra, hogy mind a hét eszközt egyidejűleg töltse, így kiváló tároló hely a mobil eszközeink számára, amelyeket lecsatlakoztatva garantáltan feltöltött állapotban kapjuk meg őket. 

Rövid Lightning kábel ajánlatunk:

Kanex 15 centiméteres Lightning kábel

Apple 0,5 méteres Lightning kábel

A Satechi 7-portos USB töltő dokk megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.