Moshi ProGeo USB-C falitöltő (42W EU)

Cserélhető villásdugós falitöltő USB-C és USB-A csatlakozóval történő töltéshez MacBook, MacBook Air, iPad és iPhone töltésére.

Indulóár: bruttó 17 990 Ft-tól


A Moshi egyik kiváló és hiánypótló terméke a ProGeo USB-C Wall Charger nevű megoldás, amely egy olyan, cserélhető villásdugós töltő, amely segítségével klasszikus USB-A kábeles eszközöket és USB-C eszközöket is tölthetünk. Az elegáns hófehér színű kiegészítő teljesítménye 42 Watt, vagyis elég gyors ahhoz, hogy az iPhone és iPad Pro modelleket is dinamikusan feltöltse, illetve a MacBook és MacBook Air gépeink töltőjét is képes tökéletes kiváltani.

A Moshi ProGeo USB-C Wall Charger segítségével egyszerre akár két eszközt is tölthetünk. Az USB-A kapu 12 Watt teljesítményű, vagyis az iPad töltőjével azonos, míg az USB-C kimenet 30 Watt teljesítményt képes leadni, azaz a MacBook és a MacBook Air modellek gyári töltőjének teljesítményét nyújtja. A termék tölti a MacBook Pro modelleket is, de azokat gyári töltőjüknél lassabban tudja feltölteni - éjszakai töltésre kiváló megoldás.

Napjaink gyorstöltést támogató termékeihez igazodva a Moshi ProGeo USB-C Wall Charger képes arra, hogy mind USB-A, mind USB-C kapun keresztül dinamikusan töltse a termékeket, így egy teljesen lemerült iPhone modellt akár 30 perc alatt képes félig feltölteni. Köszönhetően a USB Power Delivery 3.0 szabványnak való megfelelőségnek, a Moshi ProGeo USB-C Wall Charger nem tudja túltölteni a készülékeket, csupán a vezérlő chipjük által támogatott töltési maximumot nyújtani. Ezzel párhuzamban rendkívül energiahatékony is, vagyis a töltési veszteség minimális. Az USB-C kapun keresztül képes 5, 9 vagy 15 Volt feszültséggel is tölteni. 

Előnye, hogy a feje cserélhető, és a külön megvásárolható utazó csomag segítségével az európai tápfejen kívül brit, amerikai/japán és távol-keleti fejek szerezhetőek be, vagyis a világ legtöbb régiójában használhatjuk a töltőt. 

Részletes technikai paraméterek

Típusszám: 99MO022117
Tömeg: 169 gramm
Méret: 6,7 x 6,7 x 2,8 centiméter
Bemeneti paraméterek: 100-240 Volt, 50-60 Herz
Kimeneti paraméterek:
USB-C - 5 Volt / 3 Amper, 9 Volt / 3 Amper, 15 Volt / 2 Amper
USB-A: 5,2 Volt / 2,4 Amper

Moshi ProGeo USB-C falitöltő (42W EU)

Cserélhető villásdugós töltő, amely segítségével klasszikus USB-A kábeles eszközöket és USB-C eszközöket is tölthetünk 42 Watt összteljesítménnyel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

14 165,35 Ft + áfa

Bruttó 17 990 Ft