Moshi Otto Q vezeték nélküli töltőkorong

Qi szabványnak megfelelő, akár 10 Watt töltést biztosítani képes vezeték nélküli töltő USB-C csatlakozóval.

Ár: bruttó 18 990 Ft

Az iPhone kiegészítők széles körét kínáló Moshi cég vezeték nélküli töltőjének arculatát a dán bútorgyártás stílusa idézte, belső tudása pedig a technológia maximuma. A Qi minősítésű termék alkalmas az iPhone 8 és újabb telefon készülékek vezeték nélküli töltésére, USB-C kapcsolata révén pedig a klasszikus töltési sebességnél dinamikusabb képes új lendületet lehelni a készülékek akkumulátorába. 

A Moshi Otto Q legszembetűnőbb vonása a megjelenés: elegáns szürke szövet felülete szilikon gyűrűvel van ellátva, amely akadályozza a ráhelyezett készülék elcsúszását, egyúttal finoman megtartja azt.

A vezeték nélküli töltés kapcsán gyakori aggály, hogy mi történik, ha idegen tárgy kerül a töltő felületre - ez problémás lehet, ha a termék ráadásul vezeti az áramot. A Moshi Otto Q azonban természetesen megfelelő biztonsági szempontok figyelembe vételével készült, és érzékeli nem csak az, hogy a rákerült tárgy nem egy Qi töltést fogadni képes eszköz, hanem azt is, ha például az iPhone és a töltő felület közé bekerül valami oda nem illő, például egy szuicid hajlamú gémkapocs. Ebben az esetben nem indul el a töltés, vagyis nem fordul elő olyan, hogy egy köztes tárgy esetleg átforrósodhat és bajt okoz.

Köszönhetően annak, hogy a Moshi a klasszikus mikró-USB helyett USB-C kapuval látta el az Otto Q terméket, az nem csak a maximum 7,5 Wattos töltést támogatja megfelelő áramerősségű töltővel, hanem USB-C töltőre csatlakoztatva akár 10 Watt töltést is képes biztosítani - e célra a Moshi saját ProGeo utazó töltőjét is alkalmazhatjuk, de éppúgy kiváló bármely Apple töltő, így a 18 Wattos USB-C töltő vagy a 30 Wattos MacBook Air töltő is. (Nem minden iPhone modell támogatja a gyors töltést, illetve általában 7,5 Watt a maximum, amit felvesznek, így a 10 Wattos töltést ezen eszközök nem aknázzák ki. A 10 Wattos töltés a maximum, vagyis a 87 Wattos USB-C töltő csatlakoztatásával is maximum ilyen teljesítménnyel zajlik a töltés.)

A Moshi Otto Q eleganciájához hozzátartozik egy úgynevezett lélegző LED is, amely finoman pulzál, ha az eszköz töltődik, vagyis amíg pulzálást érzékelünk, addig tudhatjuk, hogy a készülékünk töltés alatt áll. 

A Moshi Otto Q az iPhone 8 és utána megjelent összes iPhone modellel kompatibilis, így az iPhone X, iPhone XR, iPhone XS és iPhone XS Max modellek töltésére is alkalmas. 

Köszönhetően az Otto Q felülete alatt lévő 2,6 milliméter vastagságú vaslapnak, a töltési képesség akkor is hatékony, ha akár 5 milliméter vastagságú tokban tároljuk a készülékünket. A vaslap mellett több rétegű hőelvezető réteg is borítja a korongot, így a töltés nem jár jelentős melegedéssel. 

Részletes technikai paraméterek

Típusszám: 99MO022211
Tömeg: 137 gramm
Méretek: 10,2 centiméter átmérő, 1,3 centiméter vastagság
A csomagban: Otto Q töltőkorong, USB-A USB-C kábel szürke színben

Moshi Otto Q vezeték nélküli töltő korong - alpesi szürke Akció

Qi szabványnak megfelelő, akár 10 Watt töltést biztosítani képes vezeték nélküli töltő USB-C csatlakozóval.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 803,15 Ft + áfa

Bruttó 18 990 Ft

Bruttó 14 990 Ft