Maclocks USB Charging Dock Station 10 Ports

Tíz darab nagy teljesítményű USB-A töltőporttal rendelkező csoportos töltőállvány mobil eszközökben gazdag otthonok és kisebb irodák számára.

Ár: bruttó 58 990 Ft


Maclocks / CompuLocks USB Charging Dock Station 10 Ports

Az alapvetően Mac és iPad biztonságos lezárásához kötődő termékeket kínáló Maclocks jegyzi az területhez illeszkedő, ám mégis más funkciót ellátó, 10 darab USB porttal rendelkező töltőállomást, amely praktikus lehet olyan otthonokban, kisebb irodákban és munkahelyeken, ahol számos mobil készülék van szolgálatban, amelyek USB kapuról tölthetőek. De ideális lehet Apple szervizek számára például iPhone vagy iPad készülékek csoportos feltöltéséhez - a lehető legtöbb eszköz töltési lehetőségével egységnyi helyen.

A Maclocks 10 Ports USB Charging Dock Station nevű termék kiemelkedő teljesítményű: A 100-240 Volt között üzemelni képes tápegység jóvoltából egy portra vetítve 2,4 Amperes áramerősségű és 5 Voltos feszültségű töltés nyerhető. Vagyis ha minden port használatban van, összesen 120 Watt töltési teljesítményre képes elosztani az eszköz a töltést, tehát portonként 12 Watt a töltési teljesítmény, mint a korábbi iPad töltő eszközök esetén.

Az USB-A kapukról tölthetünk iPhone készülékeket, külső akkumulátorokat, iPad modelleket, Magic Keyboard billentyűzeteket, Magic Mouse 2 egeret és Magic Trackpad 2 ujjkövetőt is, de számos olyan kiegészítőt, mint kamerák, zenelejátszó berendezések, távirányítók.

Maclocks / CompuLocks USB Charging Dock Station 10 Ports

Az egység áramirányítója 88%-os hatékonyságú, amely kiemelkedően hatékonynak számít, ezzel a hőtermelés formájában elvesző villamos energia minimalizálva van, és persze környezetbarátnak is mondható a hatékonyság. A termék belsejében egy csendes hűtőventilátor is található, amely óvja az eszközt a túlmelegedéstől, amely teljes kihasználtság mellett előfordulhat, hiszen a töltők külön-külön is melegednek. Az egység több lépcsős védelemmel is el van látva, így túltöltés, túláram és túlfeszültség ellen is védi az eszközöket.

A Maclocks 10 Ports USB Charging Dock Station érzékeli, hogy egy eszköz támogatja-e az 1 Ampernél nagyobb erősségű töltést, és ha nem, akkor csak 1 Amperes, 5 Wattos töltéssel táplálja. Amennyiben az eszköz támogatja a nagyobb erejű töltést, akkor 2-2,4 Amper áramerősséggel, és 10-12 Wattal is tud tölteni.

Maclocks / CompuLocks USB Charging Dock Station 10 Ports

A Maclocks 10 Ports USB Charging Dock Station kompatibilis szinte minden USB-ről tölthető eszközzel. Hatalmas előnye, hogy egységnyi helyre rengeteg készüléket tud összegyűjteni töltési céllal. Egy nyílása 1,5 centiméter szélességű, vagyis általában tokkal együtt is beférnek oldalra döntve az eszközök, de mellé is tudjuk pakolni a mobil készülékeket.

Részletes technikai paraméterek

Bemeneti feszültség: 100-240 Volt
Bemeneti áramerősség: maximum 2 Amper
Méret: 238 mm x 130 mm x 90 mm
Foglalat szélessége: 15 mm
Töltés: USB-A kapun keresztül maximum 5 Volt 2,4 Amper
Teljesítmény: összesen 120 Watt, portonként maximum 12 Watt

A Maclocks 10 Ports USB Charging Dock Station megvásárolható az iJoe.hu-tól.