Just Mobile AluBase Wireless Charger

Elegáns alumínium kivitelű vezeték nélküli asztali töltődokk a Just Mobile cégtől 10 Watt teljesítménnyel.

Ár: bruttó 15 990 Ft

Az iPhone termékcsalád 2017-ben bemutatott frissítésének legtöbbek által vonzónak talált paramétere a vezeték nélküli töltés, a Qi töltési képesség lett. Nem vitás, hogy páratlanul kényelmes megoldásról van szó: a különféle bútorokba beépíthető, kávézók, éttermek által ajánlott megoldások mellett az otthoni iPhone töltésünk is elegánsabbá és egyszerűbbé válik: elég csak ráhelyezni az iPhone készüléket egy ilyen egységre, és Lightning kapcsolat nélkül feltöltődik, hasonlóan, mint az Apple Watch

A Just Mobile AluBase Wireless Charger az emelt teljesítményű, 10 Wattos töltést is támogatja - ebből jelenleg az iPhone modellek 7,5 Wattot tudnak felvenni. A gyorsabb töltés akkor érhető el, ha nem az iPhone 5 Wattos töltőjével, hanem nagyobb teljesítményű töltővel látjuk el a Just Mobile AluBase korongot.

A termék elegáns alumínium külsővel rendelkezik, amely passzív hűtést is biztosít a töltés közben, így nem melegszik fel látványosan a termék. A vezeték nélküli töltést egy sűrű szövésű réztekercs biztosítja, amely fölött karcmentes és csúszásgátló szilikon gyűrű található.

Az Apple által kínált szilikontokok és bőrtokok nagyon minimálisan befolyásolják a töltést, szinte nem észrevehető a jelenlétük. A vastagabb tokok használóinak azonban fontos tisztában lenni azzal, hogy a Qi töltők 5 milliméternél nagyobb távolságra nem továbbítják hatékonyan a vezeték nélküli töltést. Vagyis ha ennél vastagabb tokot használunk, akkor egyáltalán nem vagy nagyon gyengén fog megvalósulni a töltés. Fontos azt is figyelembe venni, hogy minimálisan a töltő szilikon gyűrűje is emeli a készüléket. A Just Mobile egyébként 8 milliméterben jelöli meg a töltés szélső határát.

A töltő állomás felismeri, hogy kompatibilis eszköz található-e rajta, és nem kezdi el árammal bombázni például egy rajta kisautót keresztül toló gyermek játékát. Természetesen a termék véd a túltöltéstől és túláramtól is, ennek köszönhetően kellően biztonságos. 

A termék tartalmazza az áram felvételhez szükséges mikró-USB kábelét, de bármilyen standard mikró-USB forrásból ellátható árammal. 

Részletes technikai paraméterek

Külső alapanyag: alumínium
Bemenet: 5 Volt / 2 Amper váltóáram, 9 Volt / 1,67 Amper (maximum)
Kimenet: 5 Volt / 1,5 Amper váltóáram, 9 Volt / 1,1 Amper (maximum)
Töltési terület: egy tekercs
Töltési távolság: 0-8 mm

Just Mobile AluBase Wireless Charger Qi töltő

Vezeték nélküli töltést kínáló asztali töltő állomás akár 10 Watt teljesítménnyel elegáns alumínium kivitelben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

12 590,55 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft