Hoco fekvő kialakítású Qi töltő

Vezeték nélküli töltőkorong mikró-USB kapcsolattal ragyogó fekete és fehér színben az iPhone 8 és újabb készülékekhez.

Ár: bruttó 8 990 Ft

Az iPhone termékcsalád 2017-ben bemutatott frissítésének legtöbbek által vonzónak talált paramétere a vezeték nélküli töltés, a Qi töltési képesség lett. Nem vitás, hogy páratlanul kényelmes megoldásról van szó: a különféle bútorokba beépíthető, kávézók, éttermek által ajánlott megoldások mellett az otthoni iPhone töltésünk is elegánsabbá és egyszerűbbé válik: elég csak ráhelyezni az iPhone készüléket egy ilyen egységre, és Lightning kapcsolat nélkül feltöltődik, hasonlóan, mint az Apple Watch

A Hoco vezeték nélküli töltő az Apple irányadásának megfelelő paraméterekkel, a Qi szabvány szerint készült. Ennek köszönhetően a szokásos, USB nyújtotta 5 Volt-os bemenettel működik és 1 Amper áramerősségű. Töltési teljesítménye 5 Watt, hatékonysága pedig minimum 70%-os, amely függ az iPhone készüléken lévő tokoktól. 

Az Apple által kínált szilikontokok és bőrtokok nagyon minimálisan befolyásolják a töltést, szinte nem észrevehető a jelenlétük. A vastagabb tokok használóinak azonban fontos tisztában lenni azzal, hogy a Qi töltők 5 milliméternél nagyobb távolságra nem továbbítják a vezeték nélküli töltést. Vagyis ha ennél vastagabb tokot használunk, akkor egyáltalán nem fog megvalósulni a töltés.

A töltő állomás felismeri, hogy kompatibilis eszköz található-e rajta, és nem kezdi el árammal bombázni például egy rajta kisautót keresztül toló gyermek játékát. Természetesen a termék véd a túltöltéstől és túláramtól is, ennek köszönhetően kellően biztonságos. 

A termék tartalmazza az áram felvételhez szükséges mikró-USB kábelét, de bármilyen standard mikró-USB forrásból ellátható árammal. 

Az ízlésünkhöz, berendezési tárgyainkhoz vagy éppen a telefonunkhoz illeszkedő stílus érdekében a fényes kör alakú termék ragyogó fekete színben érhető el. 

Hoco Qi töltőkorong - fehér

Fehér színű, mikró-USB kapcsolattal rendelkező, az iPhone készülékeket vezeték nélkül tölteni képes Qi korong.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 078,74 Ft + áfa

Bruttó 8 990 Ft