Apple 5 Wattos falitöltő

Az iPhone modellekhez gyárilag biztosított töltővel azonos Apple gyártmányú, 5 Watt teljesítményű USB-s töltő.

Ár: bruttó 6 500 Ft

Az Apple egyszerű és célirányos megoldást kínál az iPod és iPhone termékek konnektorból való töltésére egy fehér színű, vékony és a szükségesnél semmivel nem nagyobb falitöltő formájában. 

Az Apple 5 Watt falitöltő az utóbbi évtized szinte minden, gyárilag USB kábeles iPod modelljével használható, így az iPod touch, iPod nano és iPod shuffle modellel is, illetve bármely iPhone készülékkel is hadrendbe állítható (az iPhone gyárilag is tartalmaz töltőt, ez a termék azzal teljesen azonos). 

Az Apple falitöltője megegyezik a korábbi töltő modellel, amelyben dokk konnektor adatkábel is volt, ám a Lightning váltással párhuzamban a cég módosította a termék kiszerelését, némi árcsökkentéssel párhuzamban kihagyta belőle az új eszközökkel már nem használható kábelt, így a jelen kiszerelés már csak magát a töltőt tartalmazza. 

Az Apple 5 Wattos falitöltő segítségével a termékhez gyárilag biztosított USB-dokk konnektor vagy USB-Lightning kábel használatával van lehetőségünk arra, hogy a 230 Voltos konnektorból feltöltsük az eszközünket. A töltő európai villásdugó szabványú, nem földelt megoldás. 

Apple 5W USB falitöltő Akció

Az iPhone készülékek mellé gyárilag biztosított falitöltővel azonos, 5 Watt teljesítményű, USB-A kapuval rendelkező töltő.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 118,11 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

Bruttó 6 500 Ft