AIINO Table Charger

Több eszköz egyidejű USB alapú töltésére szolgáló kiegészítő az olasz AIINO cégtől kis méretben,

Ár: bruttó 9 990 Ft

Az USB alapú töltés az évek alatt több és több eszköznél vált standarddá, így megannyi gyártó jelent meg a piacon olyan töltő megoldásokkal, amelyek egy konnektorba csatlakozva több USB töltő aljzatot kínálnak. Az olasz AIINO megoldása 8 Amper áramerősséggel biztosítja egyszerre öt eszköz töltését két nagy teljesítményű és három normál teljesítményű töltő aljzattal. Bemutatjuk az AIINO Table Charger terméket. 

Az AIINO Table Charger öt USB aljzata révén lehetőséget ad arra, hogy az éjjeli szekrényünkön vagy az íróasztalunkon kis helyen elférő töltő állomást alakítsunk ki. A töltő megoldás jóvoltából akár két iPad készüléket tudunk a gyári 12 Wattos töltőjüknek megfelelő teljesítménnyel és sebességgel tölteni, illetve további három standard teljesítményt igénylő eszközt is feltölthetünk egy időben: az 1 Amperes USB kapuk a normál, lassabb töltést biztosítják, amit például az iPhone modellek mellé csomagolt 5 Wattos töltő is nyújt a termékek számára. Az emelt teljesítményű portokat is használhatjuk természetesen olyan termékek töltésére, amelyek támogatják a nagyobb teljesítmény felvételét: az AIINO által alkalmazott töltés vezérlő chip érzékeli, hogy a csatlakoztatott eszköz milyen töltést képes felvenni, így nem fordul elő a túltöltés vagy túláram.

A rendkívül kis méretű, 6,4 x 1,8 centiméter nagyságú téglatest fekete színű, és kellemes szatén bevonata révén jó tapintású. A csomagban egyszerű fekete tápkábel is található, amely a leginkább standard kivitelű, 1,2 méter hosszúságú. Az AIINO Table Charger bárki számára előnyös lehet, aki digitális eszközöket használ, hiszen manapság USB-ről töltjük az iPhone és iPad modellek mellett a nagy felbontású zenelejátszónkat, hangkártyáinkat, digitális fényképezőgépünket, videókameránkat, LifePrint nyomtatónkat, Apple Watch karóránkat, tartalék akkumulátainkat, Magic Mouse egerünket és egy sor egyéb kiegészítőt, amelyeket nap mint nap használunk. 

Az AIINO Table Charger megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

AIINO Table Charger 5 USB 8A

Több eszköz egyidejű USB alapú töltésére szolgáló kiegészítő az olasz AIINO cégtől kis méretben, 5 darab USB-A kapuval, összesen 8 Amper töltési áramerősséggel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft

AIINO Lightning USB kábel - fekete

Minősített Lightning USB adat- és töltőkábel az AIINO cégtől piros színben az iPhone, iPod és iPad modellekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

4 330,71 Ft + áfa

Bruttó 5 500 Ft