AIINO falitöltő 4 USB töltőporttal

4,8 Amper áramerősségű, 4 darab USB-A kapuval rendelkező falitöltő fekete színben az AIINO cégtől.

Ár: bruttó 5 990 Ft

Az olasz AIINO azon logikus megfontolásból kiindulva, hogy minden felhasználónak számos USB töltést támogató eszköze van, többféle olyan terméket is kínál, amely egyetlen konnektort lefoglalva egynél több eszköz töltését teszi lehetővé. E célra népszerű megoldás az AIINO Table Charger asztali töltődokk, vagy éppen az autós felhasználók számára kínált 4 USB-s autós töltő. Ebbe az irányzatba kapcsolódik a gyártó négy darab USB kapuval szerelt falitöltője, amely 4,8 Amper áramerősség leadására képes, és intelligens vezérlése révén tudja szabályozni az eltérő töltési teljesítményt a portokon keresztül a céleszköztől függően.

Az AIINO Wall Charger négy darab USB kapuval rendelkezik, amely azt jelenti, hogy elméletben 1,2 Amper áramerősség leadására képes portonként. Ez a legtöbb USB eszköz számára elegendő, ám vannak olyan termékek, mint az iPad termékvonal, vagy az újabb iPhone modellek, amelyek ennél nagyobb áramerősséget is támogatnak, akár 2,4 Amper áramerősséggel is tölthetőek.

Az AIINO egy intelligens áramköri vezérlő segítségével oldotta meg azt a képességet, hogyha nincsen minden kapu használatban, akkor a gyorsabb töltést támogató eszközök számára nagyobb teljesítményt biztosít. Amennyiben mind a négy port használatban van, úgy érzékeli, hogy mely eszköznek elegendő az alacsonyabb töltési teljesítmény - például egy iPod shuffle számára 1 Amper áramerősségű töltés is megfelelő, és az így felszabaduló kapacitást szétosztja a nagyobb teljesítményt igénylő eszközök között.

Az AIINO Wall Charger kialakítása hasonlatos az Apple gyári töltőjének végére, vagyis a klasszikus, nem földelt, vékony kivitelű véggel rendelkezik, hogy az olyan elosztókba és konnektorokba is csatlakoztatható legyen, amelyek ezt a szabványt támogatják csak - ilyen például az allocacoc PowerBar terméke. A töltőfej ezt követően megvastagodva ad teret a négy darab USB-A kapunak, amelyre a készülékek gyári töltőkábel vagy akár a színben passzoló fekete AIINO Lightning kábel is a szettbe illeszthető. 

Aiino 4 USB-s falitöltő Akció

Négy darab, 1,2 Amperes USB-A töltő kapuval rendelkező falitöltő megoldás az AIINO cégtől fekete színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

4 716,54 Ft + áfa

Bruttó 8 990 Ft

Bruttó 5 990 Ft