Nonda ZUS Super Duty Lightning Cable

Strapabíró kivitelű, élettartam garanciás, Kevlar® bevonatú Lightning USB-A adat- és töltőkábel Made for iPhone minősítéssel.

Ár: bruttó 6 000 Ft

A Lightning kábel az a kiegészítője az Apple felhasználóknak, amelyet az évek alatt szinte biztosan cserélni szükséges - sokak számára akár többször is. Az Apple törekszik arra, hogy a kábelei elképesztően vékonyak legyenek, ez azonban erőteljes igénybevétel mellett a termék épségének kárára lehet. Ezt a felismerést aknázta ki a kaliforniai Nonda cég, amely ZUS Super Duty Cable nevű termékét minden eddiginél ellenállóbbra alkotta, és hogy a tartósságot hitelessé tegye, élettartam garanciát biztosít a termékre, ha az rendeltetésszerű használat mellett megy tönkre. 

A ZUS Super Duty Cable kétféle kivitelben elérhető: egyenes véggel és behajlított USB véggel. Mindkét termék a régi, nagy méretű USB-A fejet tartalmazza, vagyis az iPhone modellek mellé gyárilag csomagolt Lightning USB adatkábellel azonos csatlakozófelületeket kínálja.

A termék támogatja a gyorsabb töltést, akár 2,4 Amper áramerősséget képes szállítani, amely révén a ZUS autós töltővel akár feleannyi idő alatt feltölti az eszközeinket. A kábel gyorsaságának és strapabíró kivitelének titka az összetételében rejlik: az adat- és töltéstovábbító szálakat árnyékolt aramid szövet borítja - a para-feniléndiamin-ftálsavamid is könnyen megjegyezhető márkanév lenne, de a kábel erősségét biztosító aramid Kevlar néven vált közismertté. (A Kevlar név egyébként a DuPont cég bejegyzett védjegye, és bár köznévi ismertségre tett szert, valójában tulajdonnév.) 

A kábel belső részének elképesztően stabil védelme garantálja, hogy a hajlítás, rángatás, székkel átgurulás sem töri meg a kábel vékony réz szálait.

E rétegeket az elektromágneses földelés dupla fém rétege követi. A ZUS Super Duty Cable igazi erejét az az anyag adja, amelynek hiánya az Apple kábelek gyengesége: a PVC. A Nonda cég PVC réteget alkalmaz a kábelében, amely a környezetvédők által leginkább kifogásolt műanyag, ha azonban összevetjük az alkalmazását azzal a paraméterrel, hogy várhatóan nem megy tönkre a kábel, akkor jelentősen csökken az esélye annak, hogy a természetbe kikerül az anyag. Aki a sokadik tönkrement hófehér kábele után a ZUS Super Duty Cable mellett dönt, megelégedve ismerte fel, hogy bár a kábel PVC-t tartalmaz, cserébe nem kell néhány havonta cserélni, hanem évekig megbízhatóan üzemel. 

A polivinilklorid réteget elegáns megjelenést kölcsönző, a rugalmasságot segítő szőtt nejlon bevonat fedi.

A Nonda ZUS Super Duty Cable TÜV teszteken esett át, és több rivális márka legerősebb kábeleinél 50%-kal tovább bírta a kőkemény igénybevételt.

A gyártó komolyan gondolta a kábele erejét: amennyiben az rendeltetésszerű használat mellett megy tönkre, akkor ingyenesen kicserélik azt a kábel élettartamának egész ideje alatt. Nem minősül garanciás hibának, ha például tűzbe ejtjük, házi kedvencünk elrágja vagy az utánfutót rögzítjük a vonóhoroghoz vele, de az általános használat során bekövetkező hibák esetén cserélik a terméket. (Több YouTube videóban egyébként elképesztően extrém módon terhelték a kábelt, gurulós székkel átmentek rajta, kutyával rágatták, dinnyét vágtak szét vele, de változatlanul működött tovább. Ezek kipróbálását azonban nem javasoljuk, még ha bírja is a kábel.)

A ZUS Super Duty Cable természetesen Made for iPhone (MiP) minősítésű, vagyis minden iOS változat alatt bátran használhatjuk, nem fog hibaüzeneteket kiírni, mint a filléres hamisítványok, amelyek biztonsági kockázatot is jelentenek. 

A könnyed szállítást segítendő a gyártó kábelkötegelőt is mellékel a kábeléhez, amellyel praktikusan feltekerhetjük és rögzíthetjük azt. 

A kétféle USB-A kivitel nagyon praktikus, hiszen az egyenes kábelt a gyári kábellel azonos általános használatra tudjuk bevetni, míg a 90°-ban elforgatott kábelt szűkös helyeken alkalmazhatjuk, mint autós töltők, számítógépek hátoldala, stb. 

A Nonda ZUS Super Duty Cable kétféle kivitelben megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől élettartam garanciával. 

Nonda ZUS Super Duty Lightning kábel - egyenes fejjel Akció

Strapabíró kivitelű, élettartam garanciás, Kevlar® bevonatú Lightning USB-A adat- és töltőkábel Made for iPhone minősítéssel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

4 724,41 Ft + áfa

Bruttó 8 000 Ft

Bruttó 6 000 Ft