Moshi Integra Lightning 3,5 mm minijack adapter

Elegáns ezüstszürke színű, strapabíró kivitelű átalakító a Lightning kimenetről 3,5 milliméteres minijack kimenet eléréséhez analóg hangeszközök csatlakoztatásához.

Ár: bruttó 6 500 Ft

A Moshi Integra Lightning minijack adapter az analóg hang kimenet nélküli iOS eszközök számára kínál egyszerű kapcsolatot a hagyományos csatlakozós fejhallgatókkal, mint akár a Moshi Avanti termékvonal, vagy a legtöbb Beats fejhallgató. Az egység MFi minősítésű, vagyis szoftver frissítésektől függetlenül is működik a támogatott iOS eszközökkel, így az iPhone, iPad és iPod touch termékekkel. A szövet bevonatú, strapabíró adapter tartósabb kivitelű, mint az Apple olcsó, és vékony kábelezése révén sérülékeny megoldása. 

Az Apple 2017-ben kezdte el elhagyni a minijack analóg hang kimenetet egyes iOS eszközeiről, amely többek számára hátrányos változás volt, hiszen meglévő fejhallgatójuk csatlakoztatása adapterhez kötötté vált. Az első időszakban az Apple mellékelte saját adapterét az iPhone készülékekhez, később azonban ez a kiegészítő kimaradt a csomagokból. Ezen egység helyett alkotta meg a Moshi a saját megoldását, a tartóssága okán roppant népszerű, Kevlar™ bevonatú, megerősített fejekkel rendelkező, vékony és ezüst színe révén elegáns Lightning-minijack adapterét, az Integra Headphone Jack Adapter nevű terméket. 

A Moshi Integra Headphone Jack Adapter kicsivel hosszabb, mint az Apple parányi adaptere, amely révén jobban tolerálja a behajlítást, és nem feszül meg annyira. A csatlakozóvégeknél meg van erősítve, ezáltal kevésbé érzékeny a hajlásra, nem feszül meg olyan mértékben, hogy megszakadjon a kábel a vezetékben. A végei a Moshi stílusára jellemző módon alumíniummal vannak megerősítve. 

A legjobb hangminőség érdekében a Moshi első osztályú, magas tisztaságú rezet alkalmaz a kábelében, amelyet aramid szövettel burkol, ezáltal egyrészt stabil a kábel szerkezete, másrészt az interferencia ellen is jól védett. 

Az adapter fontos képessége, hogy átviszi a telefon hívások jelét is, vagyis a fejhallgató vagy fülhallgató mikrofonját is támogatja, és bemeneti funkcióval is rendelkezik. (A piacon lévő több alternatív termék csak hang kimenetet biztosít, vagyis megszólaltatja a zenét, de a hívásoknál ki kell húzni, mert a mikrofont nem támogatja. E téren a Moshi Integra Headphone Jack Adapter előrébb jár, több szolgáltatást nyújt.)

Rendszerkövetelmények:

iPad, iPhone vagy iPod touch legalább iOS 10 rendszerrel
3,5 milliméteres minijack csatlakozós fül- vagy fejhallgató, illetve hangszóró

Technikai paraméterek:
Típusszám: 99MO023131
Tömeg: 5 gramm
Hossz: 11 centiméter

Moshi Integra Headphone Jack Adapter

Lightning eszközökhöz csatlakoztatható, 3,5 milliméteres analóg minijack kapcsolatot biztosító átalakító ezüstszürke színben.
Termék részletei
Előrendelhető
Mennyiség:

5 118,11 Ft + áfa

Bruttó 6 500 Ft