Moshi Integra USB-A Lightning kábelek

Strapabíró, szőtt külső bevonattal és fémvégekkel ellátott Lightning USB-A adat- és töltőkábel az iPhone és iPad modellekhez.

Ár: bruttó 6 990 Ft

A jellegzetesen minimalista formatervezés kedvelői számára optimális megoldást kínál a Moshi cég Made for iPhone (MFi) minősített kábeleivel az iOS eszközökhöz és sok egyéb Apple készülékhez töltésre és adatcserére. 

A Moshi Integra sorozatú Lightning kábelek 1,2 méter hosszúsággal költséghatékony alternatívát kínálnak a készülékek gyári kábelei mellé keresett második megoldás gyanánt, ráadásul a legtökéletesebb arculatot biztosítják az Apple saját Lightning dokkjaival való használatra, hiszen színben harmonizálnak mind az asztroszürke, mind pedig az ezüstszürke termékekkel. Tartósságukról a Moshi jellegzetes tervezési értékei mellett az extra erős Kevlar burkolatú kábelezés gondoskodik. 

A Moshi az Apple által elfogadott komponensek alkalmazásával, ezáltal Made for iPod/iPhone/iPad minősítéssel hozza forgalomba a kábeleit, így garantáltan nem szembesülünk azzal a problémával, hogy az iOS eszköz ne tudná azonosítani, hogy megbízható kábelt csatlakoztattunk hozzá. Egyúttal arra is garancia van, hogy a kábel átviszi a 12 Watt töltést az USB töltőről. 

A Moshi Integra sorozat nem titkolt célja, hogy az erős igénybevételt kevésbé jól toleráló gyári Apple kábelek helyett nyújtson egy rendkívül tartós alternatívát. Ennek jegyében a visszafogott méretű, alacsony profilú csatlakozóvégekhez rendkívül erős, több rétegű bevonattal ellátott kábel tartozik. A Moshi Integra Lightning kábel külső részét DuPont™ Kevlar® szövet borítja, amely elképesztő erősségű, legendás iparági alapanyag. Ez alatt ballisztikus nejlon található. Ez a gumiszerű anyag rendkívül optimális rugalmassági paraméterekkel rendelkezik, nem töredezik meg a hajlítás hatására, ugyanakkor a térfogata nem változik, vagyis ideálisan adja át rugalmasságát az alatta lévő anyagoknak. A kábel szakítószilárdságát egy fémsodrony garantálja, amely szigetelési feladatot is ellát, kiegészítve, erősítve az alumínium szigetelés hatását. Legbelül található a rendkívül vékony kábel, amely a töltést és a Lightning USB-A adatkapcsolatot is biztosítja. A kábelvégek alumínium burkolattal vannak ellátva, amelynek köszönhetően a bennük dolgozó chipek védve vannak az interferenciától, a hajlítási pontok pedig finoman meg vannak erősítve. 

A Moshi kábelének természetesen részét képezi egy alapvető kábelkötegelő is, amely révén a táskában való szállítás forradalmasítható, nem gabalyodik össze a kábel más kábelekkel, és nem képződnek olyan csomók, amelyeket tudatosan is csak hosszas kísérletezés után hoznánk létre, de a táskánk rejtélyes világában maguktól kialakulnak. 

A Moshi Integra Lightning kábel ideális megoldás lehet bárki számára, aki a gyári mellé második-harmadik-negyedik kábelt szeretne, és a tartósság mellett értékeli azt is, hogy a kábel stílusban, színben és profilban egyaránt illeszkedik az iPhone képviselte magas minőségi színvonalhoz. A 20%-kal hosszabb kivitel sok élethelyzetben lehet hasznos, a fejek kialakítása pedig természetesen olyan méretű, hogy bármelyik Moshi tokkal együtt használhassuk a kábelt. 

A Moshi Integra Lightning USB-A adat- és töltőkábel megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Moshi Integra USB-A Lightning kábel (1,2 m) - ezüst

Strapabíró, szőtt külső bevonattal és fémvégekkel ellátott Lightning USB adat- és töltőkábel ezüstszürke színben a sötét színű iPhone és iPad modellekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft