Moshi 90°-ban elforgatott Lightning kábel

Made for iPhone/iPad/iPod minősítésű, 1,5 méter hosszúságú, ezüstszürke színű Lightning kábel egyenes USB-A csatlakozóval és 90°-ban elforgatott Lightning csatlakozóval a könnyed beépítés érdekében.

Ár: bruttó 6 990 Ft

A Moshi méltán népszerű kábeleinek egyik hiánypótló darabja a 90 fokban elforgatott fejű Lightning USB adat- és töltőkábel, amely ideális olyan helyzetekben, amikor például iPad modelleket helyezünk fali tartóba, és minimalista stílusban próbáljuk elvezetni a működtetéshez szükséges kábelt. A fém fejjel megerősített kábel strapabíró kivitelű, és természetesen MFi minősítéssel is rendelkezik a tökéletes kompatibilitás érdekében. 

A Moshi 90°-ban elforgatott végű Lightning USB adatkábele sok esetben hasznos: alapvetően helytakarékos kivitelű, és olyan helyeken is jó szolgálatot tesz, ahol nincsen nagy hely a kábel elhelyezésére a töltés közben. A kábel egyik vége a szokásos USB-A csatlakozó, amely fém bevonatú, szigetelt és a kábelvégnél megerősített kivitelű. A másik vég szintén fém bevonatú, ám különlegessége, hogy a Lightning csatlakozó derékszögben el van forgatva. Ez azt jelenti, hogy nem egyenes kivitelű, hanem L alakú, vagyis a készülékből kijutva a kábel jobbra elvezethető. Ez különösen olyankor praktikus, amikor például asztali vagy fali konzolra helyezünk egy iPad készüléket, és azt szeretnénk, ha a kábel a lehető legkevésbé látszódna. Az egyenes kábeleket csak egy nagyobb méretű hurokkal tudjuk biztonsággal elvezetni, vagy durván megfeszítve az épségüket kockáztatjuk. Az L alakú, elforgatott kábel nem lóg le mélyen, hanem a csatlakozás után rögtön elvezethető, így a látványa igen visszafogottá tehető. Ez a konstrukció előnyös olyankor is, ha például Twelve South Compass asztali állványba helyezzük az iPad készülékünket, és közben tölteni szeretnénk, hiszen nem feszül be a kábel az iPad alá, hanem oldalra el tudjuk vezetni. 

A Moshi másfél méter hosszúságúra alkotta meg a terméket, amely ideális az olyan környezetekben, ahol a kábel elrejtése érdekében esetleg a szokottnál hosszabb utat kell bejárnia a vezetéknek. Hogy a hossz ne jelentsen problémát, a tépőzáras kábel kötegelő is része a terméknek. Ezzel a felesleges részt fel tudjuk csévélni, és elegánsan eltárolni. A tépőzáras kábelkötegelő a szállítás során is előnyös, hiszen a kábel nem gabalyodik össze. 

A Moshi 90-fokban elforgatott kábel a szokott módon Made for iPhone / iPad / iPod minősítéssel is rendelkezik, amely révén tökéletesen kompatibilis az Apple mobil eszközeivel. Természetesen használhatjuk olyan készülékek töltésére is, mint a Magic Keyboard, a Magic Mouse 2 vagy a Magic Trackpad 2. A kábel képes az emelt áramerősségű töltés továbbítására, vagyis paraméterei alapján megegyezik az Apple töltőkábelek specifikációival. 

A Moshi 90-fokban elforgatott kábel kétféle színben érhető el: a fekete kábel titán színű fejekkel rendelkezik, míg a fehér színű kábel aluszürke fejekkel van szerelve. Ezek illeszkednek az asztroszürke és ezüstszürke megnevezésű Apple termékek árnyalataihoz. 

A Moshi 90-fokban elforgatott Lightning USB adat- és töltőkábel megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.