Lightning Mikró-USB Adapter

Az Apple mikró-USB adaptere a Lightning csatlakozós eszközökhöz az európai szabványosítás jegyében

Ár: bruttó 6 500 Ft

Az Apple évekkel ezelőtt csatlakozott ahhoz a törekvéshez, hogy a tucatnyi mini-USB alverzió helyett legyen egy szabvány a mikró-USB csatlakozó formájában. Ennek azonban sajátos módon adta meg a módját, mégpedig úgy, hogy mikró-USB adaptert kínált a dokk konnektor, majd pedig 2012 őszétől a Lightning csatlakozóhoz. 

A mikró-USB egy kicsi, vékony, és az USB 2 port minden pozitív képességét magában hordozó csatlakozó, amely alkalmas az iPhone, iPad mini és iPod modellek töltésére. A szabványosítás célja éppen az, hogy egyszerű dolgunk legyen: elegendő megvásárolni egy mikró-USB-s autós töltőt és egy mikró-USB-s falitöltőt, az Apple mikró-USB adaptere segítségével gond nélkül tölthetjük az eszközeinket, és bármilyen más eszközt - digitális kamera, fényképezőgép, GPS, külső akkumulátor -, amely szintén rendelkezik mikró-USB csatlakozóval. 

Az Apple e célra az új, 2012 őszétől bemutatott iPod nano, iPod touch, iPhone, iPad mini és iPad készülékekhez kínálja a Lightning-mikró-USB adaptert, amely egy kicsiny csatlakozóvég, amit a mikró-USB kábel végére húzhatunk, és Lightning csatlakozóvá alakíthatjuk a végét. 

Ez a megoldás roppant praktikus akkor, ha van például egy Griffin PowerJolt duál töltőnk szabad USB foglalattal, és vásároltunk például egy lehúzható fejű Griffin dokk konnektor adatkábelt, amelynek lecsatolható dokk konnektor kábelvége alatt mikró-USB csatlakozó található. E meglévő kábelre csak rá kell húznunk a Lightning adaptert, és máris rendelkezésünkre áll a szükséges adatkábel, és vele együtt például az autós töltő megoldás. 

Az Apple fehér színű Lightning-mikró-USB adaptere megvásárolható az iJoe.hu-tól. 

Lightning Mikró-USB Adapter

Az Apple mikró-USB adaptere a Lightning csatlakozós eszközökhöz az európai szabványosítás jegyében
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft