Kanex Alu Lightning Cable, 15 cm

Minősített USB-A Lightning töltő- és adatkábel a Kanex cégtől asztroszürke színben, extra rövid, 15 centiméteres kivitelben.

Ár: bruttó 5 000 Ft

A Kanex Alu Lightning Cable termékvonala arra a valós piaci igényre ad remek választ, hogy nem minden esetben szeretnénk hosszú Lightning kábeleket használni az eszközeink töltésére. A különféle töltődokkok, mint a Satechi 7-portos USB töltő dokk úgy elegáns igazán, ha az eszközeinket nem hosszú kábelek tekergő káoszával töltjük, hanem rövidke kábelekkel csatlakoztatjuk. 

A Kanex Alu Lightning Cable 15 centiméter hosszúságú, elegáns asztroszürke színű, és tartósságát az úgynevezett DuraBraid™ márkanevű bevonat biztosítja, amely speciálisan edzett nejlonrost, amely révén elkerülhetőek a gubancok és a szakítószilárdság is jelentősebb.

A minősített, Made for iPhone jelzésű kábel az Apple által licencelt Lightning chipet tartalmazza, vagyis a szoftver frissítések sem okoznak problémát a használata kapcsán. A minősítés révén a termék a megfelelő erősséggel, akár 2,4 Ameprrel is tudja tölteni a csatlakoztatott terméket, ha az támogatja azt. 

A megfelelő adatátvitel érdekében a Kanex minden egyes Lightning kábele esetén oxigénmentes rézhuzalt alkalmaz, amely kiváló jelátvitelre képes. A Lightning és az USB-A vég alumíniummal van megerősítve, így ezen részek is erősek és stabilak. 

Kanex Alu Lightning Cable - 15 cm, asztroszürke

Asztroszürke színű Lightning kábel a Kanex cégtől 15 centiméter hosszúságban USB-A kábelfejjel, MFi minősített Ligntning csatlakozóval.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 937,01 Ft + áfa

Bruttó 5 000 Ft