Just Mobile AluCable LED

Fehér színű, arany színű alumínium végekkel ellátott minősített Lightning kábel 1,2 méter hosszúságban töltés állapotot jelző LED fénnyel.

Ár: bruttó 5 990 Ft


A Just Mobile a piac legigényesebb kábeleit biztosítja az iOS felhasználók számára. Az AluCable Flat laposkábelek páratlan kiviteli minősége hosszú távú használati élményt biztosít, az AluCable Flat Mini termékvonal pedig a számítógéphez vagy tartalék akkuhoz közeli elhelyezést és összeköttetést garantálja elegánsan, összegabalyodás nélkül. A Tools Design csapat azonban hasznosnak vélt még egy funkcióval ellátott kábelt is megalkotni: a Just Moblie AluCable LED kábel jelzi, hogy a rácsatlakoztatott iOS eszköz éppen milyen töltési státuszban van. 

A Just Mobile AluCable LED a legnépszerűbb színekben elérhető: arany fejű fehér színű kábel és ezüst fejű fekete kábel kapható ebből a típusból. A kábel rendkívül vékony kialakítású, de egyben kellően erős is. A kábelfejek a megszokott módon eloxált alumínium bevonatúak. 

A kábelek különlegessége, hogy rajtuk egy LED található, amely narancssárga színben pulzál, amíg a csatlakoztatott készülék töltődik, és zöldre vált, ha a töltés befejeződött. A LED pici és halvány, így szinte semmit sem fogyaszt, de éppen annyira látszik, hogy érzékeljük a töltés aktuális állapotát. 

A Just Mobile AluCable LED ideális választás lehet, ha új Lightning kábelt keresünk az iPhoneiPadiPod touch vagy iPod nano készülékünkhöz, de természetesen tölthetjük vele az iPhone 7/8 Smart Battery CaseMagic KeyboardMagic Mouse 2Magic Trackpad 2Apple TV Remote és Apple Pencil kiegészítőket is. Mivel előfordulhat, hogy egyszerre sok-sok eszközt is töltünk, mindenképpen előnyös a töltés állapotának kijelzése, illetve vannak olyan eszközök is, amelyek semmilyen módon nem jelzik ki magukon a töltöttség állapotát. Ilyen kiegészítők mellé is nagyszerű megoldás a Just Mobile AluCable LED. 

Just Mobile AluCable LED arany végekkel

Lightning USB adatkábel arany színű alumínium fejekkel, fehér vékony kábellel, töltést és töltöttséget kijelző LED fénnyel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

4 716,54 Ft + áfa

Bruttó 5 990 Ft