LifePrint vezeték nélküli mininyomtató

Kis méretű, iOS alkalmazással kiegészülő tinta nélküli nyomtató speciális ZINK technológiával, vezeték nélküli működéssel.

Indulóár: bruttó 48 990 Ft-tól

Napjaink kijelzői annyira magas színvonalú képmegjelenítést kínálnak, hogy már ritkán merül fel az igény arra, hogy nyomtatásban is élvezzük a képeinket. Előfordul azonban, hogy gyermekünkről, kedvenc háziállatunkról, frissen beszerzett motorkerékpárunkról vagy épp kacéran mosolygó kedvesünkről mégis szeretnénk egy fényképet úgy eltárolni az emlékeink között, hogy fizikai valója is legyen. A több szempontból úttörő fejlesztéseket felvonultató LifePrint technológia erre az élethelyzetre kínál az egykori Polaroid képekhez hasonlóan gyors és kényelmes választ, csak éppen magasabb minőségi színvonalon, és persze az iOS eszközeinkhez készített kivitelben. 

A LifePrint nyomtató egy kicsiny megoldás, amely beépített akkumulátorral rendelkezik a tökéletes mobil használathoz, és Bluetooth kapcsolattal illeszthető az iOS eszközünkhöz, amelyre a gyártó alkalmazását kell letöltenünk. A nyomtató nagyobb változata Bluetooth mellett WiFi kapcsolatot is támogat, arra is alkalmas, még kényelmesebb használatot kínálva.

Az alkalmazás regisztrációt igényel, és kicsit zavaróan sok kérdést tesz fel az első üzembe helyezés kapcsán: kényelmetlen folyamathoz köti a készülék aktiválását és használatát. Amíg ezzel a folyamattal haladunk, érdemes töltőre kapcsolni a terméket, amely klasszikus USB-A kábellel rendelkezik, az eszközön pedig mikró-USB kapcsolat van. Egy iPhone töltővel vagy egy PowerCube megoldással zavartalanul tölthetjük az eszközt, amely összesen bő két óra alatt töltődik fel, de ennél hamarabb is használatba vehető. A párosításhoz az oldalán lévő vékony, kiálló bekapcsoló gombot kell nyomva tartani, amíg villogással nem utal a párosítási módra. A későbbiek során is ezzel a gombbal tudjuk ki- és bekapcsolni a terméket. 

A nyomtatásra szolgáló papír jelenti a termék különlegességét, amely a ZINK nevű technológia révén festékpatron nélkül vesz fel színeket. Az egység az elektromosság hatására elszínezi a speciális papírt, így veszi fel az iPhone-ról küldött kép tartalmát. Ez rendkívül környezetbarát megoldás, ráadásul a kép rögtön élvezhető, a nyomtató pedig sosem fogy ki a festékből, illetve hosszabb tétlenség után sem szárad bele a patron, mint a tintasugaras nyomtatókba.

A ZINK papír különlegessége, hogy egyben matrica is, vagyis a kinyomtatott képet nem csak a pénztárcánkba tudjuk berakni, hanem akár a munkahelyi öltözőszekrényünkre vagy irodai asztalunk szélére is felragaszthatjuk.

A termékbe a fedlap finom előre tolásával tudjuk behelyezni a papírt, mégpedig a fényes oldalával felfelé: erre készül el a nyomat, és tartalommal felfelé jön ki az eszközből. Az első nyomtatás előtt érdemes ellenőrizni, hogy van-e firmware frissítés a termékhez, amelyet praktikus telepíteni a nyomtatást megelőzően.

A kisebb méretű ZINK fotópapír 76 x 51 milliméteres, vagyis kellemesen kis méretű, kimondottan olyan, hogy matricaként is jól elhelyezhető legyen szinte bárhol, és a tárcánkba is be tudjuk helyezni. Megjelenése kisebb, mint egy névjegykártya, ám a fénykép rendkívül hatásosan mutat rajta, mivel minden irányban a szélekig kitölti a papírt a nyomat. A nagyobb méretű ZINK fotópapír 76 x 114 milliméteres, amely közel akkora, mint egy 9 x 13-as hagyományos fotó, annál picit kisebb, de hasonló felhasználási lehetőségeket kínál, és mivel matrica, így keret nélkül is tudjuk rögzíteni.

A nyomtatók csomagjában tíz darab ZINK papír található, amelyből a kisebb méretű 30 vagy 110 darabos szettel pótolható után, míg a nagyobb méretű papír 20 és 40 darabos kiszerelésben kapható. Mivel a nyomtató pici, könnyen magunkkal vihetjük akkor is, ha egy baráti társaságban szeretnénk nyomatokkal megörvendeztetni az ismerőseinket. 

A LifePrint nyomtató hófehér színben megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

A kisebb méretű, 76 x 51 milliméteres LifePrint nyomtató és tartozékai

LifePrint mini nyomtató (76 x 51 mm) Akció

Bluetooth kapcsolattal rendelkező, beépített akkumulátoros nyomtató tintamentes ZINK technológiával, 76 x 51 milliméteres papírmérettel, öntapadós papírral.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

31 488,19 Ft + áfa

Bruttó 48 990 Ft

Bruttó 39 990 Ft

30 darab ZINK fotópapír (76 x 54 mm) Akció

Öntapadós fotópapír 76 x 51 milliméteres méretben a LifePrint nyomtatóval való használatra.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

4 716,54 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

Bruttó 5 990 Ft

A nagyobb méretű, 76 x 114 milliméteres LifePrint nyomtató és tartozékai

LifePrint nyomtató (76 x 114 mm) Akció

WiFi és Bluetooth kapcsolattal rendelkező, beépített akkumulátoros nyomtató tintamentes ZINK technológiával, 76 x 114 milliméteres papírmérettel, öntapadós papírral.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

38 574,80 Ft + áfa

Bruttó 56 290 Ft

Bruttó 48 990 Ft

ZINK fotópapír 20 darabos (76 x 114 mm) Akció

Öntapadós fotópapír 76 x 114 milliméteres méretben a LifePrint nyomtatóval való használatra.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

6 291,34 Ft + áfa

Bruttó 12 990 Ft

Bruttó 7 990 Ft