Leef iBridge USB/Lightning adathordozók

Az iOS eszközökre Lightning csatlakozóval és dedikált alkalmazással csatlakoztatható, USB 3.0 kapuval is rendelkező nagy kapacitású adathordozók.

Indulóár: bruttó 12 000 Ft-tól

Az iOS eszközök esetén minden más készülékhez képest kritikusabb terület a tárhely méretének megtervezése. Sokan kerülnek olyan helyzetbe, hogy az elegendőnek gondolt tárkapacitás elfogy, és látványosan nehézkessé válik a iOS eszköz használata, a rendszer folyamatosan a tárhely betelésére utaló párbeszéd ablakokat dobálja. A Leef erre a helyzetre alkotott olyan külső megoldást, amelynek használata a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel jár. Az iBridge termék nem csak könnyed tárhely kiegészítő az iOS eszközeinkhez, de kapocs is a Mac és a mobil készülék között a rajta lévő Lightning és USB (A típusú) csatlakozó révén.

A Leef iBridge 3 fő különbsége több Lightning alapú tárhely kiegészítéshez képest, hogy elegáns alkalmazása nem csak az adatok átmásolását és elérését teszi lehetővé, de egy betelt 16 GB-os iPhone 6s-en a téma meglátása után rögtön elkezdhetünk 4K videót rögzíteni magára a külső tárhelyre. Vagyis ha engedélyezzük a hozzáférést a kamerához, akkor a Leef iBridge alkalmazáson belül tudunk felvételt készíteni, így a műveletet nem befolyásolja, hogy a felvételt készítő készülék esetleg teljesen megtelt, a másolás és törlés hosszas műveletét megelőzően már módunk van felvételeket készíteni.

Természetesen nem csak a fényképezés és filmezés terén vesszük hasznát a Leef iBridge kiegészítőnek, hanem sok egyéb esetben is - rajta tárolhatjuk a teljes zenetárunkat, sok-sok filmet, anélkül, hogy az iPad vagy iPhone tárhelye elfogyna, mégis mindig magunkkal tudjuk vinni ezeket a tartalmakat az iBridge praktikus, szállítást megkönnyítő formátuma jóvoltából.

Az egységen lévő USB (A típusú) csatlakozó révén a Mac-ről egyszerűen másolhatunk adatokat, és a támogatott formátumok bármelyikét képes kezelni, illetve a megfelelő alkalmazáshoz irányítani a Leef iBridge alkalmazás. Ha netán olyan fájlt másolunk át a Leef iBridge tárhelyre, amely kezeléséhez nincsen az iOS eszközön alkalmazás, akkor a tárhely saját szoftvere ajánl fel alkalmazásokat a fájl megnyitásához.

Támogatott tartalmak:

• Videó: .mp4, .m4v., .mpv, .mov, .mpg, .mkv, .wmv, .flv, .3gp, .gif, .avi (QuickTime Player programban lejátszható változatok és egyéb, iOS-re elérhető külső alkalmazással hozzáférhető verziók)
• Hang: .wav, .aac, .aif, .aiff, .caf, .m4a, .mp3 (A védett zenei fájlok - DRM-mel ellátott anyagok - lejátszása nem engedélyezett az iBridge alkalmazásból az iTunes Store jogi korlátozásai miatt.)
• Képek: JPEG, TIFF, GIF
• Dokumentumok: Pages, Numbers, Keynote anyagok, PDF (Preview vagy Adobe Acrobat által olvasható), vCard, RTF, Microsoft Word DOC és DOCX, Microsoft Excel XLS vagy XLSX, ICS naptár iratok, HTML

A Leef iBridge 63 x 19 x 18 milliméteres méretű, USB 3.0 sebességgel kommunikál az iOS eszközzel és a Mac-kel egyaránt. 16, 32, 64 és 128 GB kapacitással forgalmazzuk.

Vásárlás

Leef iBridge 3 - 32 GB - fehér Akció

Fehér színű Lightning és USB csatlakozós adathordozó 32 GB kapacitással. USB 3.0 sebességű adatátvitel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 448,82 Ft + áfa

Bruttó 18 000 Ft

Bruttó 12 000 Ft